![]() |
molim savjet
kupujem potpuno novo računalo, imam neke ideje pa me zanima dali su ok.
CPU AMD athlon 64 3200+ 512 kbc, S939 BOX, MBO S939 DFI lanparty UT NF4 Ultra-D ATX. sobzirom da nisam neki expert volio bi da nemam nekih problema sa stabilnošću, savjet za grafičku. hvala! |
Jesu ok. Sve kupuješ novo ili samo to? Ili si samo to za sad odabrao, a za ostalo tražiš savjet?
Velkam tu forum. |
Drugu ploču uzmi kad već kažeš da nisi expert jer ova traži puno strpljenja i dobre živce...
|
Savjet
Ploča Asus A8n-e, nf4-ultra, bios je kao šetnja parkom: goood : |
Istina, za ploču. ASUS je odličan izbor. Možda čak i asrokicu dual sata II, pa za razliku u cijeni uzmeš bolji proc. Ja sam se zeznuo što sam štedio na procu, a nisam na napajanju npr.
|
Citiraj:
|
@petero
Ak buš uzimal drugu ploču onda pored ove ASRock koju su ti ljudi preporučili, razmisli i o Albatron K8NF4X......cijenom su tu negde, a pare koje uštediš na ploči fino uložiš na jači/bolji procesor.:) |
Neće ni ASUS ni ABIT raditi sa svakom memom na AUTO postavkama.
Po meni je bolji izbor DFI, čisto zbog veće baze korisnika i bolje podrške. |
yeah! dfi.
kad si u mislim spojim asus i 939/754 uhvati me :eek: a tek kad "to" vidim ispred sebe... :eek: :eek: |
OT: Atha, kak ti ta mema radi na CAS 2.5 @ 400 MHz? Kolko si uspio nasvirat? Meni je plafon 530 MHz, 100% stabilno.
|
Ovo su Ti sve već rekli pa da ja kažem za savjet za grafičku; koliko love?imaš striktnu ljubav prema kojoj firmi ili.....?neke podatke moraš dati(lova osnovno)da bi se moglo dalje - welcome
|
brzi ste svaka čast, hvala na gostoprimstvu!!
da probamo ovako, imam 3500 - 4000 kn za matičnu, procesor i grafičku, ostalo imam, jedino možda još preporuka za kučište i napajanje, to ne ulazi u 3500 - 4000 kn, volio bih da je računalo što tiše i da radi stabilno bez ikakvog pretjeranog hakiranja |
pa onda je moja preporuka za graf. 6800 gs 1400kn
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=33016 proc: athlon 64 3200+ (koji malo digneš kasnije) 1400 kn ploča asrockica 400-500kn (ovisno gdje ju kupiš) i ostaje Ti taman još za gigu meme(jako bitno imati je više) to je oko Tvojih 3500 a ako 4000 onda mema još |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:02. |