PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Amd procesori (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=33947)

FRipper 16.02.2006. 14:59

Amd procesori

Zanim me konkretno jel ima negdje u Hr u nekoj trgovini da prodaju SckA procesore jos,tj da im je ostalo negdje u ladici....Posto je jako tesko nabaviti-tj skoro nemoguce polovne...morati cu uzeti novi...pa sada trazim i trebao bi pomoc u trazenju...Vidim da se tu i tamo nade Duron 1800...npr u MSan-u ali kako kupiti kod njih? imaju li oni maloprodajnu trgovinu ili samo vel....

I jos jedno pitanje....

Da li se E3 verzije Athlona64 3000+ mogu jos naci negdje u trgovinama?

Thoroughbred B 16.02.2006. 15:43

Re: Amd procesori

Citiraj:

Originally posted by FRipper
Zanim me konkretno jel ima negdje u Hr u nekoj trgovini da prodaju SckA procesore jos,tj da im je ostalo negdje u ladici....Posto je jako tesko nabaviti-tj skoro nemoguce polovne...morati cu uzeti novi...pa sada trazim i trebao bi pomoc u trazenju...Vidim da se tu i tamo nade Duron 1800...npr u MSan-u ali kako kupiti kod njih? imaju li oni maloprodajnu trgovinu ili samo vel....

I jos jedno pitanje....

E3 nikako nigdje,ja sam nedavno kupio E6 3000+ i ide na 3015Mhz,na 2.9Ghz 100% stabilno,novi stepp je NBBWE 0601

Duron 1800 sam vidio u vemil cjeniku!

Roller 16.02.2006. 16:54

Re: Amd procesori

Citiraj:

Originally posted by FRipper

I jos jedno pitanje....

Kada smo se dogovorili za ploču + proc i kad sam ti rezervirao, onda nisi nazvao kako smo se dogovorili.
Sad mi je drago što sam ostavio tu kombinaciju, a prodao s754.

Nadalje, u Sisku u jednoj trgovini je frend kupio 3200+ boxani E3 prije nekoliko dana. Ja nisam vjerovao dok nisam vidio, i išao pitat dal imaju još, i rekoše da imaju još 9 komada.
Ako ikom znači, to je bilo prošli ili pretprošli tjedan ;)

FRipper 21.02.2006. 09:29

Citiraj:

Autor Roller
Kada smo se dogovorili za ploču + proc i kad sam ti rezervirao

Istina...zaboravio na to...sorry...dogodi se...et i sa dommy-em izbilo neko s*** otisao na more i nisam mogao uzeti...sorry dommy....nisam inace takav...ali i kod mene nekada nesto zezne..nedodu pare na vrijeme..izbije neki posao..i tako...

veve 21.02.2006. 11:34

Mozda ima u bencompu u Varazdinu tak sam nekaj cul e sad dal ga jos imaju...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:10.