PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Koristi li ko program "Microbest CrackLock" (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=33918)

lumbrela 16.02.2006. 09:27

Koristi li ko program "Microbest CrackLock"

Pronašao sam interesantan (free) program "MicroBest Cracklock" i instalirao ga
Evo šta piše u opisu tog programa:
-Korišćenjem ovog programa riješićete sve probleme vezane za datumsko ograničavanje rada shareware i trial aplikacija. Više nećete morati da pretražujete Internet u potrazi za krakovima, već je dovoljno samo da program unesete u bazu Cracklocka. On „vara” datum aplikaciji na taj način što je tjera da misli kako je sistemski sat podešen na datum i vrijeme u kome je taj program funkcionisao bez problema. Pri tome, Cracklock ne vrši nikakvu intervenciju nad stvarnim datumom i vremenom.
Drugim riječima, svaki put kad se ta aplikacija startuje, misliće da je u pitanju isti datum.

Instalirao sam neke trial programe prema uputama ali kad pokrenem trial program vidim da se u systray ne mijenja datum te je očito da nešto krivo radim..
Ako neko uspješno koristi ovaj program molio bih upute (ako može step-by-step) kako se pravilno radi sa njime.

Panzer 16.02.2006. 09:39

Re: Koristi li ko program "Microbest CrackLock"

Citiraj:

Originally posted by lumbrela
Pronašao sam interesantan (free) program "MicroBest Cracklock" i instalirao ga
Evo šta piše u opisu tog programa:
-Korišćenjem ovog programa riješićete sve probleme vezane za datumsko ograničavanje rada shareware i trial aplikacija. Više nećete morati da pretražujete Internet u potrazi za krakovima, već je dovoljno samo da program unesete u bazu Cracklocka. On „vara” datum aplikaciji na taj način što je tjera da misli kako je sistemski sat podešen na datum i vrijeme u kome je taj program funkcionisao bez problema. Pri tome, Cracklock ne vrši nikakvu intervenciju nad stvarnim datumom i vremenom.
Drugim riječima, svaki put kad se ta aplikacija startuje, misliće da je u pitanju isti datum.

Instalirao sam neke trial programe prema uputama ali kad pokrenem trial program vidim da se u systray ne mijenja datum te je očito da nešto krivo radim..
Ako neko uspješno koristi ovaj program molio bih upute (ako može step-by-step) kako se pravilno radi sa njime.

Mislilm da je "illegal" nekaj takvog na ovom forumu...

Gabre 16.02.2006. 09:56

Re: Koristi li ko program "Microbest CrackLock"

Citiraj:

Originally posted by lumbrela
On „vara” datum aplikaciji na taj način što je tjera da misli kako je sistemski sat podešen na datum i vrijeme u kome je taj program funkcionisao bez problema. Pri tome, Cracklock ne vrši nikakvu intervenciju nad stvarnim datumom i vremenom.

1. ovo je zabranjeno na forumu...
2. pa sam si napisao gore, odnosno copy/pasteao ovo: " On „vara” datum aplikaciji na taj način što je tjera da misli kako je sistemski sat podešen na datum i vrijeme u kome je taj program funkcionisao bez problema. Pri tome, Cracklock ne vrši nikakvu intervenciju nad stvarnim datumom i vremenom. "

znači, on vara program, ali ti to nećeš vidjeti u sys tray... :rolleyes:

tor 16.02.2006. 10:33

Nema mjesta za takve stvari na ovom forumu.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:01.