![]() |
PCE Warcraft turnir
Ajde, znam da vas ima ovdje koji ste igrali/igrate Warcraft 3 pa da bacimo neki fajt.. Ako ima zainteresiranih dignut cu ja server pa da malo zaigramo..
|
Uvijek za...Cak smo igrali mi i preko battle.neta... ;) ne sjecam se kako mi je nick tada bio....Ako si ti BudecetePojest onda smo igrali, meni se cini za ulazak u TLCH klan ili koji već...Meni se čini da sam spušio no bio je dobar fajt....Bilo je davno, malo mi je mutno ali sjećam se svega.... :)
Igrali smo čini se ud - orc... Ownao sam te na početku sa shamanima i purgeom ali ondqa si izvukao bansheeje pa si imunizirao pauke...Sve u svemu gg, a za turnir sam spreman iako moram malo uvježbati, jer nisam dugo igrao... Joj, kada se sjetim svojih warcraft dana suze mi naviru na oči...Jedino po čemu me znalo dosta ljudi je da sam uz buraza[fd] bio lik koji je promijenio najviše acca na battle.net-u :) Ako znas Ns_Blazea, vjerojatno znas i mene :) Bili smo dream team... :beer: |
Re: PCE Warcraft turnir
Citiraj:
Moze li se igrati sa "verzijama sumljivog integriteta"? ;) |
Moze, otvorit cemo PCE W3 sektu :D
Nisam igrao, ali zasto ne... |
Može! ;)
|
Mozda neko zna koja je zadnja verzija dote ai?
|
tu sam :)
|
A fak sada se i jači počeli skupljati... :D
Codiac- trenirati ću ja neboj se... ;):beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
mogo bi vam se i ja prikljucit, sam da nadjem cd.... |
Ja sto se tice warcrafta 3 igram samo Dota Allstars mapu...Preko battleneta, tj. igrao sam :)
Jel igras dotu bude? |
Svi igraju dotu... :) Mozemo i to! :beer:
|
Citiraj:
Kad se sjetim skeleton kinga..onih svih itema...:) Zanimljivo:) |
Ma kakva dota, to je presporo...
Onda, kad cemo? :D |
Mogu li i ja igrat? Ne igran bas dobro/nisan nikad igra dobro, ali eto, bas me zanima kako igran. Usput, sta je dota? I koju ver. da skinen i odakle mi khm C khm R khm A khm C khm K khm?
|
costum mape suks :D
idemo se klati kako spada :D |
ja sam za, iako sam warcraft zadnji put igrao prije jedno 6 godina... :cool:
nije mi se svidjelo nešto posebno (razlog: uvijek bi popušio), ali sada smatram da sam sazrio kao igrač, pa bi moglo biti bolje... :D i nek mi se javi netko iz ZG na PM tko ima igru, trebam ga nešto 'pitati'... |
...
Citiraj:
da bi bio dobar u aocu takoder moras biti brz... 3 godine sam ga igrao na netu i postao sam jedan od najboljih na BF... nije valjda da igras igre bez hotkey-eva? |
kad cete igrat war3:confused:
|
A valjda cemo se nac za vikend :D
|
Jel se igra ne battle netu?
|
Igrat cemo LAN game preko Hamachija http://hamachi.cc
javim detalje.. Najnoviji patch, obavezno instalirati ko misli igrati http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/pa...0c_English.exe Ukoliko netko ima "problema" nek me PM-a |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:48. |