![]() |
Lija se vuče
Pozdrav, nisam znao di da ovo postam, ali..... imam p4 prescott sa GB rama i 200GB sata a Mozilli treba jedno 5-6 sekundi kopanja po hardu da se otvori, neznam zakaj je to... apsolutno svi programi se otvaraju unutar jedne sekunde, ali mogu napravit 2 kruga na stolici dok se lija otvori. Internet explorer se isto otvara u sekundi. Cuo sam da to ima nekakve veze s time da Mozilla se ne loada sa windowsima i da treba nekakav Prefetch nekaj, jel mi moze netko objasnit to?
Hvala ekipa ! |
Ne znam, meni se čini da tome nema lijeka... :)
|
Pokušaj ovako :
Code:
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" /Prefetch:1 |
errm, jel bi mi mogao objasnit sto da radim s time, preimenujem .exe file ili? gdje da upisem taj prefetch1? help
|
|
crn, zakon si, fala ti ! :beer:
|
gdje se sad to upiše
|
Klikni na sliku ispod "Evo..." u zadnjem postu od crn-og.
A još kažu da slika govori više od 1000 riječi :confused: |
ops, nisam ni konto taj post, jel on to možda naknadno stavio sliku?
|
Ma bila je tu slika i prije ali nešto se izgleda poremetilo pa sam editirao post... ;)
|
Ipak ima ljeka... :) Hvala!
|
'Elementary my dear Watson, elementary...' :D
|
Zar ne bi Ff trebao biti automatski "prefetch-iran" nakon prvog pokretanja
obzirom da se tamo sve živo trpa? |
moram priznat da nisam primjetio neko ubrzanje
|
jel, zas mi se lisica 1.5 vuce na drugoj konfi iz siga a kao bi brzhe trebala bit od ie 5ice...ili se varam?
mozhda da uzmem lisicu 0.8/0.9??? pomagajte. nije do pc-ja tolko ie radi cisto fino :beer: |
Citiraj:
|
Možeš probati ubrzati bootanje windowsa. Ako dobro kužim stvar, stavljanjem FF-a u prefetch trebao bi se nakon toga i on brže dizati.
Znači iz command prompta: defrag c: -b Ovim se ne radi defragmentacija cijelog diska već samo dijela s boot fajlovima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:43. |