![]() |
Barton 2800+ množitelj
Može li se na Bartonu 2800+ otključati množitelj nekim modom kao na Tbred B procesorima?
|
ne, to si mogao jedino na thunderbidima. od palomina na dalje nis se neda naknadno odkljucat...
|
To sam i mislio, al sam se ipak nadao da mogu nekak. Znači od OC niš jer mu je sa thermaltakeom volcano 7+ temp na 43°C. Sranje od coolera al zalman neide gore, Abit NF7 SL:(
|
samo ti njemu povecaj fsb,nemoj da ti zakljucani mnozitelj bude zapreka...
|
Citiraj:
potrebno odpiliti oko 1cm držača koji služi za montažu da ostale sockete. Par min posla, a rezultat je odličan i jako tih cooler na ploči sa dosta velikim potencijalom OCa. |
I ja sam isto nekad imao Abit NF7-S i morao sam piliti drzac zalmana, ali cooler je stvarno jako dobar i isplati se uloziti tih nekoliko minuta... Jedini je problem onda taj da ti vise cooler ne moze ici na s754 i s939 :(
|
Citiraj:
A zašto ne bi mogao? Ako si imalo spretnih ruku i sa imalo čuke u glavi, može na bilokoji socket nakon rezanja konzolice. Ja sam zalmana 7700 uspješno fiksirao na ploču iz siga bez ijednog dodatnog nosača, a na istim nosačima je stajao i na prošloj s754 ploči :D |
Ja sam imao 2600+ sa otključanim množiteljem a zaključanom sabirnicom :clap:
|
nekuzim.di si to pokupio??
|
ve-mil :D
Barton 2600+ Tray |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:11. |