![]() |
EXPERTCOLOR & Driveri
imam neku staru graficku na kojoj pise samo Expertcolor (chip) te godina 1997 :) ... XP je ne prepoznaje (nema drivera) pa ne-radi na 16 boja he he he ima tko kakav savijet gdje i kako ih skinuti
HVALA |
|
inace i sam placas drivere preko pay pala na netu ????
ali hvala na trudu....sjedi zalaganje 5 :clap: :clap: |
malo sam se zaletio, ko još naplaćuje drivere za grafičku, a viš ti biznisa. našo sam još par stranica al nema ništ za xp. e ajd mi reci što će ti tak stara kartica na kompu sa xpeima
|
Expertcolor su uglavnom imale S3 chipove. Ja sam neke stare grafičke uspio upogoniti na XP-u sa driverima za NT.
|
Citiraj:
ipak hvala na trudu :beer: |
Opcije drivera
Opis uređaja Alliance ProVideo 6422 Video Adapter Tip sabirnice PCI Sabirnica / Uređaj / Funkcija 0 / 11 / 0 ID uređaja 1142-6422 ID podsustava 0000-0000 Klasa uređaja 0300 (VGA Display Controller) Revizija 02 Fast Back-to-Back Transactions Nije podržano to mi je everest dao u reportu...pa ako ima tko kavih sugestija za drivere TU SAM |
driveri
1 privitaka
evo drivera, samo mislim da ces samo preko nt 4.0 drivera instalirati.
tu je cijeli info firma i stranice general phone: (408) 855-4900 fax: (408) 855-4999 web http://snipurl.com/m6eg na njoj ne rade linkovi , ali na stranici http://pai.best.vwh.net/downloads/driverat3d/ rade u attachu ti je i sam driver pozdrav od grge :burn: :mad: :burn: :burn |
htpc, hm i ja razmišljam nešt tak napravit, malo se sakupilo starijih komponenti, kad sakupim love past će ja se nadam neko odgovarajuće kučište i napajanje, sve ostalo imam. pa onda i neki dobar daljinac i gazda sam
|
Grga hvala ti puno :D bas cu ih isprobati ovih dana
Covjek zahvaljujem na n-tu he he eh :clap: :clap: :clap: :burn: :burn: |
Citiraj:
a daljinac preko IC-a (100 kn) iako je evo vidim IN plavozub pa sa mobom... ako budes imao kakvih pitanja javi na P.M a imas i moj post htpc Pozdrav :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41. |