![]() |
najbolji cd-i za muziku
ajd da vidimo koji su vam cd-r mediji najbolji za muziku , koji vam ima najbolji zvuk. meni je maxell na prvom mjestu.
|
WTF??? Zvuk je isti kojigod CD koristio. Način zapisivanja na njih je digitalni, a ne analogni koji ovisi o mediju.
|
Citiraj:
:p :p :beer: |
Oni jedni cd-i na kojima je pisalo da su audio cd-i i koštali 10 kn/kom. Pred kojih godinu dana sam to vidio. Običan cd samo drugo pakovanje.
|
vjerujte mi ima dosta razlike koji većina ljudi ne čuje . pričamo o običnim cd-ima i audio formatu. inače se bavim malo muzikom i kuži se razlika u cd-ima pogotovo kad ih slušam u autu. maxell mi ima najpotpuniji i najčišći zvuk, traxdata ima "tup" i nejasan zvuk ,verbatimu opet fali dubokog tona, on je prepiskutav. tdk je isto solidan cd.
|
Citiraj:
|
Ti CD-i su sluzili sa przenje u linijskim HI-FI przilicama...ne radi bolje kvalitete nego radi toga sto one nisu htjele snimat na druge jeftinije CD-e nez tog nekok posebnog koda u nima da si platio porez na presnimavanje muzike.
Citiraj:
|
Citiraj:
http://img493.imageshack.us/img493/9...jena4sv.th.jpg |
ja priznam da se nerazumjem previše u kompove , a pogotovo u zapis na cd-e al znam jedno, da mi ista muzika istom brzinom spržena na različitim cd-ima ima različit zvuk
|
Citiraj:
|
ionako ih przite iz 128kbps mp3-ca pa kakve vam to sve veze ima :)
|
..ovaj naslovni post TREBA uci u izbor za glupost stoljeca..
..ma cak i nemora ;) dajmo mu odmah prvo mijesto i lentu ;) |
A ti si ušao u krug za izvlačenje podizača starih tema...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:15. |