![]() |
Supertalent
Kupio sam SuperTalent 512MB 400MHz CL3 (D32PA12H 64MX8 1 BANK) da bi proširio komp na gigu. U njemu mi je već SuperTalent 512MB 400MHz CL3 (D32PB12C 32MX8 2 BANK). Kad upalim komp sve super radi dok ne otvorim neki dokument, sliku ili ne daj bože pokrenem igru, onda se samo pojavi blue screen i resetira se. Pa ako itko ima pojma što mi se događa bio bi mu jako zahvalan da mi to kaže! Nisu postavljeni u dual niti sam clocko. Hvala! Možda ti to znaš Lord ClockaN
|
Da li ti je starija memorija dvostrana po opisu mi se čini da je probaj mijenjati slotove unutar memorije ali prije toga isprobaj novu samo za sebe znači izvadi staru i umetni novu te testiraj malo.
|
Citiraj:
Matična mi je Jetway PT880DAS i ima 4 slota |
Izmog iskustva do sada nikad to nije bio problem
radila su 2 kingmaxa (256 MB) 333 oc na 196 jedan jednostrani jedan dvostrani u dual channelu ... Onda sam dodao jos super talent cl2 512(dvostrani ) MB i to je radilo u dual channelu sa ova 2 gore kingmaxa na istooj frekvi i tajminzima kao i kingmaxi (256)sami u dual chanellu. nema DRUGE NEGO PRVO PROBAT KAK TI JE PRIIJE GORE BILO SAVJETOVANO.. MEMORIJU PO MEMORIJU.. Zj za Onu prvu ZNAS DA JE RADILA , kaj ne? |
ne bi se cudio da ne radi s obzirom da je to jetway maticna...
pa ti si nju bas nasao?!?! pokusaj to s nekim zamjenit za 2 ista sticka... |
Probati u BIOS-u isključiti bank interleave.
|
mema
imao sam slican slucaj - to je rijesio jedan veoma glupi potez - clear cmos nakon umetanja nove memorije.. probaj nece skoditi .
Jelc ima pravo moglo bi biti i to. |
Pokušat ću, a što se tiče jetwaya ona mi je bila crna rezerva za Asus P4P800. Hvala, javit ću kako ide..
|
Uspjelo je sa bank interleave, hvala vam!!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:32. |