![]() |
ATI driver pitanje
...zasto poslje neke igre mi se gama ili brightnes prethodno namjesten vrati na default,i onda moram svaki put ulaziti u postavke i potvrditi da mi gama bude onakva kakvu zelim,ovo nisam primjetio sa n-vidijinim driverima....proba sam sa razne verzije drivera ukljucujuci ovu zadnju 6-icu,ima li rijesenja...:fuming:
|
Vjerojatno je riječ o kopiji igrice. Jesi siguran da stisneš SAVE SETTINGS :D :D
Šalim se naravno... Probaj od nekoga nabaviit neku drugu "sigurnosnu kopiju" pa onda probaj i pogledaj na google-u da ti izbaci neki forum za tu igru pa možda tamo nađeš. Sigurno nisi jedini u svijetu s istim problemom :beer: |
....neovisno,bilo koja igra...zna li itko ?
|
Ja imam istih problema sa cod:uo i mislim da tu nema pomoći kod atija.U cod2 nakon vraćanja u igru postavke su onakve kakve sam postavio prvi put.
|
..mislim na gammu kad se vratim na desktop ne u igri !!?
|
1 privitaka
Može se u npr. ATT-u napraviti sljedeće:
Prvo se ode u Colors opciju. |
1 privitaka
Onda Settings.
Tu se može napraviti profil kakav hoćeš, nazovimo ga npr. COD2. Jedan profil (normalni) za desktop koji će se dizati sa OS-om i taj COD2... |
1 privitaka
I na kraju se napravi profil igre i u tom profilu postoji ova opcija kojom forsamo određeni Color profil.
Može se i ako je ovo nekom preteško:rolleyes: samo napraviti dva hot keysa sa kojima ćemo gammu pojačavati ili smanjivati. Bolja je prva solucija. Napravi se Color profil, onda desni click na ikonu igre, Edit Game Profile, tu se narihtaju sve opcije vezane za grafiku baš te igre i forsa Color profil sa gammom kakvu ste namjestili.:) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:29. |