![]() |
3dmarks vrag ih odnesel!!!
PA TO NIJE NORMALNO!!!!
NA NEKIM STRANICAMA GLEDAM DA NEKI KOMPOVI DOSTIŽU DO 6000 3DMARKSA, A KOMPICI SU SKORO ISTIH KONFIGURACIJA KAO I MOJE??? JA DOBIM SAMO 1500 3DMARKS (3DMARKS 2001 SE PRO 330 REGISTRIRAN) MOJA KONFIGURACIJA P4 1.6A GHz 192 MB PC 100 RAM MATSONIC MS-9307C ATI RAGE/FURY PRO VIVO 32MB WIN XP DX 9 NAJNOVIJI DRIVERI ZA GRAFICKU!! WD 400BB PA DAJTE U CEMU JE PROBLEM |
Pauza!
ATI RAGE/FURY PRO VIVO 32MB !!!!!!!! Šta je to, mislim to je i ATi zaboravio da je proizveo. I onda ti na to instaliraš Direktnem te Xom 9.0? Polakohajde se ti malo ohladi, mislim ne znam ja da takvi antikviteti mogu dosegnuti 6000, jesi ti siguran da čitaš prave konfiguracije da tamo piše RAGE, a ne piše moožda RadeON, pazi koncentriraj se vidiš raspored slova, A B C D, ...bio kod optičara?:cool: Druga totalna nelogičnost PC 100 !!!!!!!! PC 100 u kombinaciji sa P4 1600, je li tebi možda smrtni neprijatelj slagao konfiguraciju?
Problem, u čemu je problem !!!!!!!!!!!!!!!!!;) Pa mislim objasniće ti ljudi, a ti ćeš s vremenom možda i skužit, a možda i ne:beer: |
Pa to nije niti lose
Gle mislim taj tvoj score s time što imaš nije stvarno niti loš, mislim s time se možeš stvarno i pohvaliti, toliko si me ras.....io sa tom svojom izjavom da ti ima zvijer koja mora lomit da sam ćak otišao i provjeriti tamo gdje nema previše muljatora http://www.pc-tests.com/Benchs/Score%203dmark2001.htm i taj tvoj skor je stvarno reprezentativan, nešto na šta mo'š bit ponosan, a di si ti vido 6000 sa tim ... Je si ti siguran da si bio kod optičara:cool: , naočale su ti očišćene, nema prljavštine na njima, ... ? 6000 sa P4 1,6 i 192 Mb se postiže sa jedno brat bratu, 3 generacije novijim karticama:smoke:
|
Re: 3dmarks vrag ih odnesel!!!
Citiraj:
A kombinacija ostatka stroja je mrak. Kaj si ukrao ovaj 1.6:D Ajd, ne ljuti se samo mi se malo šalimo, ali stvarno nemoj ni očekivati više s njom. Frend mi dobije oko 800 s atlonom na 800 Mhz, tako da možeš biti sretan s ovim. |
Re: Pauza!
Citiraj:
|
tipu ko da je sotona slago konfiguraciju
p4+sdram je inace losa kombinacija a pc100 mora da cini cuda s istim pogotovo ako je sve utaknuto u matsonicovu plocu :D jos kad na to natrpas winXP i dodas graficku o kojoj je sanjao Tesla kad je radio 3D proracune kretanjea elektromagnetskih polja to je high-end komp :D :D :D iako neznam sta se zamarate s 3dmarkom......ja ga stavim samo kad nesto mjenjam na kompu - odvrtim jedamput prije izmjene, jedamput poslije i uninstall...... zadnji put sam imao 3680 marksa i neplaniram mjeriti do sljedece zamjene hardwarea |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:12. |