![]() |
Linux distribucija
Ako ima koja dobra duša:D da mi pošalje koju distribuciju linuxa bio bi mu zahvalan.
|
A da mene pitaš???
ipak smo skoro pa susjedi! imam red hat |
koji?
ajd navratim do tebe u subotu |
red hat 8.0, nemoj zaboravit doć
|
Citiraj:
|
odlučio sam se za SuSE pa ako netko ima nek mi javi
|
|
Ljepo napiše kak je linux besplatan OS i onda ga prodaje po 25kn:rolleyes:
|
Citiraj:
ajd ak tko želi mi poslati poštom koju distribuciju nek se javi. Odužit cu mu se nekako:D |
he he, čovjek mora amortizirati pržilicu ... nije ni 25kn po distribuciji tak puno, ja sam prije kakve 2 godine plačao i duplo više. Tad nije bilo DSL-a za mase.
|
Citiraj:
csx.evolution citaj PM.Poslacu ti SuSE 10 samo se javi! |
Citiraj:
|
Neko meni voljan poslat Suse 10.0 ili zadnju Fedoru Core?
|
Citiraj:
|
:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
odluči se. ja ili on :beer:
netreba ti dvije iste distribucije:D |
Citiraj:
|
Re: Linux distribucija
Citiraj:
ima sve sto trebas Btw, nemoj uzet suse 10.0, jer je dosta problematicna distribucija. Starije su ok. |
Re: Re: Linux distribucija
Citiraj:
zakaj je 10tka problematicna :confused: |
Re: Re: Linux distribucija
Citiraj:
|
Banalni problemi vezani uz samu detekciju i konfiguraciju hardwera (recimo monitor), koje na starijim Suse distribucijama nisam imao. Uz to jos i cudan problem sa konfiguracijom mreze, tako da sam se malo razocarao. Rijec je o Suse 10.0 64-bit.
A vidim po forumima da nisam jedini kojem pravi takve probleme. |
Citiraj:
iako je instalacija prosla OK bilo je problema sa sistemom i ja sam mislil da je greska u suseu mozda je i kod tebe ista stvar |
Moze biti, ali nekako sumnjam, jer mi sad sve radi, ali sam popi*dio dok sam sve ustimao. Mreza jos malo steka, ali je puno bolje.
|
Citiraj:
drivere sam za graficku skinul prek yasta skuzil sam tek da nes ne stima kad sam htel najnovije stavit rucno ni neke programa nisam mogel stavit npr. skype je odbijal da se instalira |
Citiraj:
Imam Synaptic i pomoću njega sam napravio update svega i KDE i kernel i svi programi ;) |
Re: Re: Re: Linux distribucija
Citiraj:
ako može 64bitnu:D |
32-bit. Nemam drugu.Saljem sutra.Frisko sprzena.
Pozdrav. |
@ BlackDwarf,csx.evolution i đo dalton poslao sam danas SuSE 10.0 na vase adrese.
Pozdrav. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:20. |