![]() |
Problem sa slanjem večeg maila i riješenje
Poslužitelj za mail mi je T-com.
Prilikom slanje večeg meila >1M ispisuje mi se ova poruka: "Poslužitelj SMTP nije reagirao 60 sekundi.Želite li još 60 skundi čekati reakciju poslužatelja? Račun: mail.t-com.hr Poslužatelj: pop.t-com.hr Prozor u kojem se pojavljuje ova poruka daje mi dvije opcije ČEKAJ I STANI Na čekaj ništa se nedešava samo ponovo otvara taj prozor.na stani stane.Molim pomoč!:fuming: |
Stišći čekaj svakih 60s kada ti iskoči taj prozor, treba vremena da ti uploada 1mb...
|
kome da uplouda meni ili osobi kojoj šaljem?
|
Citiraj:
Koju vezu imaš i koliko je velik mail koji želiš postali? |
ako imas antivirus ugasi provjeru odlaZnih poruka (avast je radio takve probleme na nekim masinama)
|
Isdn 128.0Kbps
Veličina poruke 3.339KB Da imam i avast pro |
Citiraj:
|
problem sam riješio naravno uz vašu pomoč ali evo i mali dodatak tom problemu.u outluku odete na alati i kliknete na račune dvaput klikni na svoj račun otvara se novi prozor idi na dodatno i imate opciju za vrijeme odaziva poslužatelj koju možete dignut do maksimalnih pet minuta.I ako imate avast obavezno ugasite provijeru izlazečih poruka jer se ubrzava proces slanja same poruke.HVALA SVIMA.:clap:
|
THX na informaciji, sada sam to stavio na 5min, nije m nikada bilo na pamet tražiti i promijeniti tu opciju:beer:
|
evo jedno nevezano pitanje kako da stavim slikicu iznad svog imena naprimjer kao što ti imaš sleša ako se nevaram?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:34. |