![]() |
Otkljucavanje x800GT (bez O)
kupih powercolor x800GT, 256mb Hynix gddr3. e sad, jel se moze pretvorit u obicni x800 ili x800GTO??
cip je r423 (kaj li je to??). e jel to ima vivo?? radi se o dual dvi verziji za koju u prirucniku pise da ga ima, a pc-chipovci kazu da nema... |
Postoji par modela X800GT koji se mogu otkljucati spajanjem 2 pina na GPU i fleshanjem grafe s PRO biosom. Ali to ovisi od primjerka do primjerka pa ces morat probati.
|
|
Re: Otkljucavanje x800GT (bez O)
Citiraj:
koje boje ti je hladnjak, zeleni ili crveni??? |
:confused: kakve ima veze? da vidim...mislim da je crveni
mrgunđ...ne lemi mi se po grafickoj...nemam muda...to sam skupo platil.... |
ma naravno da ima veze
meni je crveni, flašo sam ga s biosom i dobio 150 bodova u 3dmarko05 pogledaj na memoriji zadnja dva broja, ako je 16 je čudo ako ne ti 2,0 ko meni kako ti je ikocuba reko: pogledaj linkove i prouči, pa vidi dal ti se isplati |
Re: Otkljucavanje x800GT (bez O)
Citiraj:
http://forums.techpowerup.com/attach...4&d=1131990444 |
moja je mema 2.5ns-zadnji brojevi 25
:rambo::rambo::rambo::rambo::rambo: :fuming::fuming::fuming::fuming::fuming: |
čudno:burn:
nabavi pci grafu, malo volje i probaj s ovim biosom što sam ti dao ili odi na link 3 od ikocube i nađi koji ti pašeee |
a kaj ak nekaj skenjam? kaj bude?
|
Citiraj:
|
ak kaj zeznes , dobijes put u ducan po onu GTO koju mozes otkljucavati do mile volje , a to si i htio , zar ne? :D
|
utjesno.
|
Koliko joj je max. clock ?
|
Ajde nemojte plašit dečka, pa nije bed ako se nekaj usere pri flashu.
Pikne se tranu PCI grafa, flashne stari BIOS i sve ok. |
Nisam u toku s Atijem pa me zanima dali se X800GTO2 moze otkljucat ili u nesto pretvorit!!!:D
|
Naravno da može, ima 1.6ns memu i R480 jezgru, možeš ju otključat na 16 pajpi i overclockirati (ta je karta zakon)
|
Još da ima GTO2..AGP...:D ...uh...
|
Hm hm ljudi moji nadjen je i prvi primjerak Sapphirove GTO2 koja nije modabilna i ne mogu joj se otkljucat 4 cjevovoda , moj frend je naletio na takvu , kartu smo modali i vidi vraga jos uvijek 12 cjevovoda , sve kaj mu se promjenilo je naziv iz x800 GTO pise mu X850PRO ali ne radi tako , igre rade isto.....i ni fps-a vishe.....
|
Citiraj:
Pa niste valjda flashali BIOS od X850Pro? I taj chip ima 12 cijevi tak da ne dobivate ništa kao što ste vidjeli. |
Citiraj:
Ne bih htio vrijeđat...Al stvarno širiš dezinformacije i pričaš gluposti. Očito ste flahali krivi bios, x850pro isto ima 12 pajpi. |
Gledaj , ajde molim te dole pogledaj u mojem sigu sto sam napravio od svoje GTO2 , a frendu nisam mogao jer je grafa retardirano glupa i neznam sta su mu natrpali , jednostavno se neda , gore je stavljen isti bios ko i na mojoj GTO2 od X850 XT , pokusali smo milijun puta i 12 cjevi jos uvijek stoji samo , pazite stvar stavljen je bios od XT-ice a prepozaje mu u windozama kao (prog Ati tool) Pro
Evo ako netko nadje bios koji ce mu otkljucat 16 pajpi castim ga pivom , ja sam pretrazio cijeli net i ista stvar , e sad dal je problem u grafi jel ako meni radi a njemu ne nesto tu nije vredu |
Ustanovljeno je da su na grafi 4 cjevovoda tvornicki disable-ana, laseri su ih ostetili te nisu 100% funkcionalni , ustvari nisu uopce funkcionalni
S moje strane jedan veliki minus za Sapphire , kud bas mom frendu a tolko se radovo tom otkljucavanju , mozda ju dam na reklamaciju.... I reči ću da mi se ne sviđa slikica na grafi :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:27. |