![]() |
Temperatura Northwood-a 2,8Ghz i par programa i par pitanja
Pozdrav!
Evo imam ekipo za vas par pitanja pa ako mi mozete odgovoriti: 1. Koja je normalna temperatura Pentium 4 Northwood-a 533 2,8Ghz kada je comp iddle(u mirovanju il kako već)? 2. Do koje bi temperature bilo preporučljivo ići (overclock)? 3. Šta mislite koliko bi se mogao dogurati taj proc s zalmanom 7700 Cu 4. Zna li tko neki dobar program koji prikazuje temperaturu proca u windozima? (po mogućnosti i temperature harda) 5 Koja je normalna temperatura harda Maxtor Diamond Max 9 s 250Gb i 16Mb rama? Bio bi vam zahvalan ako biste mi pomogli..pozdrav! |
1.Ovisi o provjetravanju kučišta ali oko 35C
2.Nemoj preko 60C 3.Ovisi koja je serija,ima samo jedan način da doznaš do koliko ide:D 4.Everest,MBM,Speedfan... 5.Ne znam,ali opčenito normalna je oko 30-40(opet,sve ovisi o provjetravanju kučišta) |
ja sam imao taj proc (ne znam koja serija) i nije mogao preko 3.35ghz sa 1.7v dok je na 3.2 bio stabilan sa 1.6v
ukratko razočarao sam se... ima prevelik množitelj i zato nejde baš najbolje... ako več hočeš overclockat zemi si nekog 2.4c, svi večinom idu na 3.3ghz+ ili ako imaš nešto love nekog preskija 2.8 ili 3.0 |
Citiraj:
Northwood je odličan za clockanje.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:30. |