![]() |
DSL vs. brzina
kad sam prije tjedan dana dobio dsl , sve je bilo u redu;
web stranice su se otvarale brzo i sve je bilo ok sve do danas :fuming: :grrr: prekjučer se prikopčam na net a stranice ko na dial-up-u - sporo:confused: u čemu je problem ??? probao sam restartat komp i sve do danas sve je sporo... |
|
ma sigurnio je išao na ilegalne stranice pa pokupio trojana.A da skeniraš malo komp i updejtaš definicije???????ad-aware spy-bot izvrti
|
:confused: Stvarno mu je sporo...:D
|
sa ad-awareom je našo 62 objekta(:D) ,ali onaj dan kad sam se spojio na net, bilo je sve čisto.
nod32 nije našo ništa ni ad-aware (oboje sa najnovijim definicijama) :fuming: btw, onu stranicu sa testom ne mogu otvoriti:confused: |
onda skini trojan remower i updejtaj ga,a obavezno još skini spybot
|
Citiraj:
Za ovo si mi dužan :beer: |
da, dužan sam :beer:
|
poz
i ja imam isti problem... sve sam pregledo i ocistio (nemaspyware-a niti trojanaca) , a ono opet isto. evo vam screnshot sa onog sajta: http://www.web-upload.de/data/media/...Hunter_001.bmp |
imaš wlan ili cable???
ak je wlan imaš poštenog suseda:clap: :clap: :rambo: :rambo: :rambo: |
magnat, po testu djeluje normalno...
a u kojem obliku je to "sporo". sporo bash sve stranice otvara, sporo downloada, ponekad je sporo ili je samo sporo dok si na pce :D ? |
ne znam jučer je nama u firmi a i frendu router poblesavio,sporo je starnice otvarao pa samo ga samo upalili i ugasili i danas sve normalno radi,ili opet prćkaju u ht-u.
|
moguče jee da su radovi na mreži.Nazovi 0800-9000 pa pitaj
|
sporo otvara stranice (downloada na 45 kB po sec. i vise ) samo stranice nikako da otvori.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:44. |