![]() |
P4S800 driver
Budući da planiram formatirati C particiju, tribali bi mi driveri od Asus P4S800 SiS 648FX jer nemam originalni cd od te matične. Znači, dajte link ako možete i hoćete, za sve ono šta bi dobija na tom cd-u, a da mi je potrebno za normalan rad. Unaprijed zahvaljujem
|
Re: P4S800 driver
Citiraj:
Asus |
Ne šalin. I naravno da san već tražija ndrivere ne netu, al nezan šta mi točno triba?.:confused:
|
Citiraj:
2. SiS Mini IDE Driver 2.04a for WIN98SE/ME/2K/XP 3. SiS AGP WHQL Drivers for Windows 98SE/ME/2000/XP V7.2.0.1170 4. PCI Lan Driver V1.16B WHQL for SiS LAN Adapte. Cca 35mb |
Zahvaljujem! : goood : sad iden lagano to sve skidat
|
Ta ploča je smeće
Moja preporuka ti je da se te ploče što prije riješiš i skucaš nešto para za bilo koju drugu, bez veze si mučiš proc, ja ju imam i nakon dvije godine mi je počela polako crkavat, ne rade mi 2 slota za ram niti 3 pcia....
|
evo baš prije par dana sam tu ploču prodao jednom liku s ovog foruma:D
s plocom nisam imao nikakvih problema, bar nisam ništa primjetio..... |
Pikavac, ja već iman zauzeta 2 slota za ram i radi mi. rekli su mi da ploča nije loša:confused:
|
nino i ostali, formatira sam i instalira sva 4 drivera, al mi uopce nece da svira pisme? nece mi windows media player da odsvira onu bethovenovu. nema mi nikakvog zvuka na kompu.:(
|
Citiraj:
|
ima sam 4 upitnika, sad nijedan! sve mi radi odlično! Dužan sam ti gotovine:o
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imam ja jednu takvu i samo je krepala... sama od sebe...
ventovi se vrte, slike nema... |
Re: Ta ploča je smeće
Citiraj:
|
Re: Re: Ta ploča je smeće
Citiraj:
|
Re: Re: Ta ploča je smeće
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma ništa se ne sekiraj.Imam u drugom kompu četiri godine Asusicu sa sisovim 645dx chipsetom,i nikad ništa. Samo ti pukni grfu koju misliš i šišaj.
|
naravno da ce sve radit kak treba. ali moje misljenje ja da ta maticna stvarno zasluzuje samo celera i neku sis grafu :)
|
Ograničen je samo na single mod memorije.Šta se AGP-a tiče može ubosti sve grafe koje je naveo,i bez problema igrati.Samo nek upikne dosta meme i šiša.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:14. |