![]() |
Acronis true image-help?
Kako se u doticnom programu radi povratak podatak? Znaci napravio sam frendu backup prije par mjeseci sada je on nesto sjebao pa bi htjeo to vratiti,ja to nisam nikada radio a nemam vise doma acronis 6.0 u kojem sam mu ja to napravio. Mi moze netko reci postupak? Dal mi treba nekakav CD,se to radi iz Win-a ili? Ja sam njemu samo napravio backup C particije svaki file ima 600Mb i to je to...sto mi/mu je ciniti?
|
Opet ja.. ;)
Iskopao sam program pas am ga instalirao,sada mi je jasno da mora prvo izabrati restore partition i onda naci to na disku gdje je stavio. E sada ja ne mogu dalje u postupku jer nemam backup pa me zanima dali on dalje od koje particije zelis napraviti restore ili !? |
Ok,evo ja to probao i cini mi se da je sve jasno ako nije ispravite me. Ja sam to radio sa ne sistemskim diskom malim od 2Gb,ali mislim da je isto i sa sistemskim diskom...
Oznacim restore-nadem backup na kompu-oznacim koju particiju zelim vratit na staro i to je to,zar ne? |
da upravo tako, inače ja sam si backupove baš iz razloga traženja spržio na DVDove.
Jedinao zajerka tom programu mi je d ane omigućava direktno pržene backupa na DVD kao norton ghost.. |
OK,sve rijeseno onda...hvala!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:45. |