![]() |
Drivers
evo ja se bacio malo u trosak i svog dobrog starog AMD 64 3000 zamjeni za novog AMD 64 x2 3800 (ne pitajte me koje sam sve organe prodao za njega :D )
a sada jelte jedno glupo pitanje :rolleyes: koje drivere koristit za njega, buduci da su pri prvoj instalaciji (sa AMD 64 300) koristeni drveri koji su dosli sa plocom nisam puno gledao kako se zovu a sada sam malo zbunjen jer na AMD-ovom sajtu postoje verzija "AMD Athlon™ 64 Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version 1.2.2.2" kao i na download sekciji pceksperta pa se sada ja pitam je su li to driveri ili nesto drugo i dali mi to treba buduci da vindoze i svi drugi programi rade ok mozda ovo pitanje glupo zvuci ali dok sve radi pitam se da li mi trebaju driverili ili ce nakon instalacije novih komp radit jos bolje :beer: sa driverima za grafulju se snalazim za chipset tako-tako ali driveri pa proc su mi totalna nepoznanica :confused: |
Ako mislis koristiti Cool'n'Quiet onda moras instalirati taj driver, ako ne nista. Evo pa vidi link
|
Meni nije jasno sto ce ti X2 ako postavljas takva pitanja?!
Dao si barem duplo vise novaca od ovog sto imas, nadam se da znas zasto. |
Citiraj:
plus sta radim sa vise aplikacija odjednom a i za igre nije lose nego nisam te pitao za psihoanalizu mojih postupaka nego za drivere :beer: |
Nino ti je sve rekao. ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:50. |