PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Overclocking (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Water Cooling u HR...?? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=3193)

Mutter_Parazyte 21.12.2002. 01:20

Water Cooling u HR...??

vidim da u melcompa imaju neka vodeno sredjena hladjenja od koolance-a... da li je to samo blok ili sve sto ide jer mislim da je poprilicno jeftino (cca 800kn)..

p.s. kakva su vasa iskustva (onaj tko je vidio i ima) sa mystificatorovim paketom (3) ... da li bi se dalo overclockat ili je cisto namjenjen tihom radu ?...

marac 21.12.2002. 03:23

Kolance cijeli sustav za 800kn-to bih volio vidjet
a u vezi mistija toplo ga preporucujem i za overclock i ako zelis tihi rad kompa:confused:

mateo 21.12.2002. 11:12

Citiraj:

Originally posted by marac
Kolance cijeli sustav za 800kn-to bih volio vidjet

također,
a šta se tiče mistija nisam osobno isprobo,ali svi koji ga imaju kaže da je jako dobar,ako hoćeš dobar overklok uzmi si najveći njegov blok ili pričekaj dr.ice-a da napravi hedgehoge koji bi trebali biti odlični po njegovim riječima.;)

z3D 21.12.2002. 12:19

800kn, DOOBRA!! :D

cyberphere 21.12.2002. 13:04

Ja odmah kupujem ako je koolance-ovo hlađenje košta 800kn!!! Ja mislim da ti je to samo blok

Doctor Ice 21.12.2002. 19:24

Citiraj:

Originally posted by mateo
također,
a šta se tiče mistija nisam osobno isprobo,ali svi koji ga imaju kaže da je jako dobar,ako hoćeš dobar overklok uzmi si najveći njegov blok ili pričekaj dr.ice-a da napravi hedgehoge koji bi trebali biti odlični po njegovim riječima.;)

Ma hedgehogi su proslost, vidicete uskoro.:clap:

Otvaram nove dimenzije hladjenja. Mislim da ce biti Bozicnih iznenadjenja.:beer:

Samo pratite akciju na www.3dnet.com - u i na forumu.

STRMX 21.12.2002. 19:51

Citiraj:

Originally posted by Doctor Ice

Otvaram nove dimenzije hladjenja. Mislim da ce biti Bozicnih iznenadjenja.:beer:

Sto spremas Doctor Ice...?:cool:

Mutter_Parazyte 21.12.2002. 22:19

Citiraj:

Originally posted by z3D
800kn, DOOBRA!! :D

pa dobro stari :) vidjeh na melcompovim stranicama pise koolance.. kljik kad ono nema nikakakve slike, odem na koolance website kad ono ne nadjoh model koji oni prodaju (blok, paket...) i bilo mi je cudno s obzirom da je sve skupo u ovoj drzavi :)

Mutter_Parazyte 21.12.2002. 22:23

Citiraj:

Jedno pitanje, hoces ili namjeravas prodavat svoje blokove kad tad, i planiras li sto za P4 ? :)

cheers :D

MadBoY 21.12.2002. 23:37

Znači ono je samo blok. Koliko sam pročitao sastoji se od bakra i 24karatnog zlata.:D

z3D 21.12.2002. 23:43

Citiraj:

Originally posted by Mutter_Parazyte
pa dobro stari :) vidjeh na melcompovim stranicama pise koolance.. kljik kad ono nema nikakakve slike, odem na koolance website kad ono ne nadjoh model koji oni prodaju (blok, paket...) i bilo mi je cudno s obzirom da je sve skupo u ovoj drzavi :)
ma zezam malo prijatelju... :D nemoj se ti nesto uvrijediti ili tako nesto, kuzim ja tebe. :beer:

a sto se tice doctora: faco otkrij mi tajnu, moolim te!

Mutter_Parazyte 21.12.2002. 23:47

Citiraj:

Originally posted by z3D
ma zezam malo prijatelju... :D nemoj se ti nesto uvrijediti ili tako nesto, kuzim ja tebe. :beer:

a sto se tice doctora: faco otkrij mi tajnu, moolim te!

:cool:sve cool :D nema da brigas drugar :) kuzimo se :beer: :beer: :beer:

mateo 22.12.2002. 17:45

Citiraj:

a šta to striček??:D :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:46.