![]() |
Water Cooling u HR...??
vidim da u melcompa imaju neka vodeno sredjena hladjenja od koolance-a... da li je to samo blok ili sve sto ide jer mislim da je poprilicno jeftino (cca 800kn)..
p.s. kakva su vasa iskustva (onaj tko je vidio i ima) sa mystificatorovim paketom (3) ... da li bi se dalo overclockat ili je cisto namjenjen tihom radu ?... |
Kolance cijeli sustav za 800kn-to bih volio vidjet
a u vezi mistija toplo ga preporucujem i za overclock i ako zelis tihi rad kompa:confused: |
Citiraj:
a šta se tiče mistija nisam osobno isprobo,ali svi koji ga imaju kaže da je jako dobar,ako hoćeš dobar overklok uzmi si najveći njegov blok ili pričekaj dr.ice-a da napravi hedgehoge koji bi trebali biti odlični po njegovim riječima.;) |
800kn, DOOBRA!! :D
|
Ja odmah kupujem ako je koolance-ovo hlađenje košta 800kn!!! Ja mislim da ti je to samo blok
|
Citiraj:
Otvaram nove dimenzije hladjenja. Mislim da ce biti Bozicnih iznenadjenja.:beer: Samo pratite akciju na www.3dnet.com - u i na forumu. |
Citiraj:
Sto spremas Doctor Ice...?:cool: |
Citiraj:
pa dobro stari :) vidjeh na melcompovim stranicama pise koolance.. kljik kad ono nema nikakakve slike, odem na koolance website kad ono ne nadjoh model koji oni prodaju (blok, paket...) i bilo mi je cudno s obzirom da je sve skupo u ovoj drzavi :) |
Citiraj:
Jedno pitanje, hoces ili namjeravas prodavat svoje blokove kad tad, i planiras li sto za P4 ? :) cheers :D |
Znači ono je samo blok. Koliko sam pročitao sastoji se od bakra i 24karatnog zlata.:D
|
Citiraj:
a sto se tice doctora: faco otkrij mi tajnu, moolim te! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:46. |