![]() |
Binance i Trustee Plus Visa Card - Partnerstvo
Partnerstvo Binance i Trustee Plus
Slicno kao ex-Binance visa card - https://trusteeglobal.com/ Dodao sam sliku s opcijama i uskoro dolazi Cash back. Znam vlasnika uzivo, zove se Vadym Grusha. Zivi u Splitu, iz Ukrajine je. Javite iskustva. Vise o ovome možete pročitati na službenim stranicama od Binance https://www.binance.com/en/events/TRUSTEE https://www.talkimg.com/images/2024/01/16/3Lktz.png https://www.talkimg.com/images/2024/01/16/3Lvc2.png |
A neo-ST legendo moa. Moran skupit 50 invites. dao mi vlasnik zadatak. :(
|
Pa kaj ti nisi onaj lik kaj je planirao otvoriti fizičku mjenjačnicu i glavešina najveće Telegram kripto mjenjačnice na Balkanu?
Pa zašto pobogu onda skupljaš mrvice sa stola? |
Citiraj:
fizicka mjenjacnica je propala. sad je tu dosao bitcoin store. ja radin ispod stola s mjenjacnicama, tako da neman potrebe za time. Sve vise ljudi zele #nokyc isplate. |
Taman zatrazio od crypto.com...
|
Akos e rpeko binancea prijavis dobis karticu za 50%. upravo mi dosao mail. E sad vidim ja da je fee 0.5% na konverzije, sto sve skupa izgleda prilicno primamljivo. ALI, s godinama staza na Paypalu znam gdje se dere, na tecaju. jel netko koristi ovo, tipa imam BTC ili koji vec coin moram iamt da koristim karticu. I sad u trenutku placanja BTC je na primjer 50k, a oni ga meni konvertiraju po 45K. jel tako rade ili kako?
P.S. brojke karikiram, vjerujem da nije tak velika razlika, mada kmod Paypala je... pa onda... |
Pa mozes s binancea prebaciti usdt na karticu i onda isplatiti, ne moras ici btc -> €. Samo je pitanje tecaja usd -> €
|
Da, previse je tu tecajeva.
Sto u biti mene zanima, ja sam trenutno u jednoj banci i imam google pay spojen na karticu i sad peglam ja te "silne" eure koje imam. Pa me zanima, jel bi bilo bolje dok ti euri cekaju peglanje da stoje na Binanceu u nekom cryptu, jer ocito je da FIAT ide kvragu. I onda dok trebam nesto platiti s mobitelom samo provucem. E sad jesu li troskovi isti ili? Kod ove u banci nisam ni vidio neke troskove da uzimaju za placanje po ducanima, jedino za vodjenje racuna sto cu vjerojanto i dalje morat placat. Jel ima tko taj wallet/card, ako ima pogledaj koji tecaj je USDT to EUR i ako se moze zakacit neka druga valuta, recimo BTC, jer nebi drzao USDT. Ako moze BTC, jel onda ide konverzija BTC to EUR i koja je razlika u tecaju? |
Uspia san skupit 50 invite-ova. Tako da se ne mora vise nitko prijavljivati preko mene. To je bilo to. Tko se prijavia, zahvaljujem!
|
Koji bi bio smisao ove kartice? Nije jednostavnije konvertirat kripto u EUR na Binance i prebaciti si EUR na tekući SEPA transferom? Sa oko 0,1 % ukupnih troškova.
|
Ako vjeruješ da transakcije karticom prolaze "ispod radara" PU onda ima smisla.
|
Hmm to je bolje onda. Ali kazu ako odes u EUR ili FIAT onda moras prijaviti poreznoj, ovako ako peglas USDT ili crypto ne moras, malo cudno sve to skupa, ali nije ni nama a ni njima jasno kako da nam uzmu cryptovalute.
|
Kristalno je jasno da se svaki izlazak u fiat mora prijaviti poreznoj bez obzira gdje se taj izlazak dogodio što uključuje i peglanje karticom. Druga je stvar što kaže kopija ako vjeruješ da će izlazak u fiat preko ove kartice proći "ispod radara". U pitanja vjere ne ulazim, uglavnom dobio sam jasan odgovor o smislu kartice.
|
Mozda ne prolaze kartice ispod radara nego vjerojatno iznosi, vjerujem da se ni njima neda natezat je rje netko s USDT karticom kupio zvake u nekom ducanu. Ali ako je prebacio 10k eura iz neke kvazi mjenjacnice, pa to bi i ja isao provjeravat.
|
Citiraj:
verificiras racun na tude ime i napravis karticu. KYC service, ima ih dosta po netu gdje verificiras nebitne ljude, a ti koristis uslugu koja nije na tvoje ime. |
Želio bih pitati da li je trustee i mjenjačnica,odnosno da li je moguće poslati npr.eth sa trust waleta i na trustee promijeniti u euro,usdt,bez slanja na binance?
|
nitko?
|
Citiraj:
Imaš objavu i na Binance : Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:13. |