![]() |
Uključivanje laptopa pomoću vanjske tipke
Imam jedan HP 15-bs laptop (to je nešto poput kućne 250 serije).
Na laptopu ne radi tipkovnica pa sam ga mislio koristiti kao stolno računalo, skrivenog negdje ispod stola ili u ormaru. Ideja je priključiti na njega monitor, miš i tipkovnicu samo je problem kako uključivati taj laptop. Poanta je da laptop neće biti lako dohvatljiv. Mislio sam uključiti ga preko produžnog u struju, te onda staviti da se laptop uključuje na power on after power loss, ali laptop nema tu opciju u BIOSu (općenito jako malo opciju u BIOSu). Također nema ni opcije da se uključuje na neku tipku na tipkovnici... Neke ideje osim raskapanja cijelog laptopa i lemljenja neke power tipke? Laptop je ok, taman za školarce i može durati još par godina. |
Ukratko - ne. Da je Elitebook kupio bi HP Docking Station i palio prek njega.
|
Pogledaj dal ima kakve Wake on Lan opcije za popaliti
Sent from my 2201116SG using Tapatalk |
I da ima Wake on Lan za upaliti opet treba Power On tipka za bilo kakav servis / prisilno gašenje i sl.
Trebalo bi ga rastaviti i pronaći koja dva kontakta treba spojiti tasterom, a kao zamjena origigi vanjska tastatura via usb ... |
Osim ak nisam delal epske bedastoće di bi bil iznenađen da stvari ne umru, nemam pojma kad sam zadnji put prisilno gasil ikaj od svoje opreme.
A za servis ga tak i tak čupaš na stol i kemijaš s njim u krilu. Sent from my 2201116SG using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:48. |