![]() |
Commandos: Origins
|
Oooopa.
Tko to nama opet stiže? Kad se sjetim starih dana. Mislim da će ovo biti sljedeći naslov koji ću nakon dugo vremena kupit. Vidim ostalo se na istoj kamera perspektivi kao i prije. Jedva čekam |
jebote, ova igra me vratila u djetinjstvo >(
|
Commandosi su jedini razlog zasto jos uvijek vrtim virtualke sa win xp/7. Take my money!!1
|
yessir!
Uf, igrat će se ovo. Commandose sam prešao nekoliko desetaka puta, a Beyond the call of duty nešto manje, ali ipak. Dvojku i trojku nisam igrao doduše. Ako ovo budu iste misije kao u originalu (a po svemu viđenom budu), bit će to jedan super replay, usporedio bih ga sa Black Mesa :D |
Imaju i dvojka i trojka svojih trenutaka,
iako su mi znatno lošije. Ovo me baš ugodno iznenadilo, jedva čekam! Samo da ne ubrljaju .. :kafa: |
Meni je dvojka bila super, pogotovo oni neki hard modovi. Puno mi je bilo izazovnije prelaziti misije bez klanja :)
|
dok čekamo ovo odigrajte ko nije.
https://store.steampowered.com/app/1.../War_Mongrels/ https://store.steampowered.com/app/1...artisans_1941/ |
trailer navlakuša - opet.
ono najvažnije - koji je tip igre nije navedeno kako nijedna scena gameplaya - FPS, RPG, strategija, mozgalica?? kaj je? |
Kako koji žanr?
Jesi uopće igrao prva 3 nastavka ili slične igre (Desperados, Shadow Tactics, Shadow Gambit..)? I ono, daj malo bolje pogledaj trailer, gameplay kreće od cca 1:08. |
Citiraj:
da pune 2 sekunde gamplaya...ukratko podsjeća me na Amiga "canon fodder" - preskačem |
Neznam što bi ti čovjek uopće rekao "quazar"
|
Citiraj:
Nema ovo veze sa Cannon Fodderom. :) Tu ima puno više taktike tj u CF-u je skoro i nema (a i CF je super igra!). Evo ti prva misija prve igre u serijalu: |
|
Izbaciše demo!
Skidam upravo (Steam), i nadam se da nije sranje. |
ja isto skidam :)
|
Bad time to sell gaming pc :')
Cu gledati kako drugi igraju! |
skinuo, prošao, game play kao i u originalu (znaci dobar), grafika mi se svidja
jedino sto je samo jedna misija premalo za nekakav bolji dojam, ali mislim da ce biti to dobra igra kao i prethodnica |
Kad kazes prethodnica, mislis na Comm 3 sa unakazenim kontrolama ili Comm 2 i stariji?
Edit: ipak su vratili kontrole kao nekad, lajkam. Comm 3 je bio jedini iz serijala kojeg nisam nikad ni presao, samo zbog losih kontrola. Edit2: uh, nema inventory sistema |
Comm 1&2. 3 nisam mogao igrati, nije mi sjeo
|
Nije loše sve skupa - definitivno bolje nego sam očekivao.
Vuče se kao crkotina, ali to je do mog kompa :) Trivijalno lagana misija na Hard, no dobro, to je samo uvod za neupućene (valjda). Pretpostavljam da će kompletna igra biti zahtjevnija, i dan-danas se sjećam brutalnih mapa iz jedinice/ekspanzije - sumnju bude konzole, ali ok, vidjet ćemo. Zasad: obećava! |
|
50 evrica na steamu, bas me zanima koliko sati gameplaya bude... Fali mi definitivno no-kill scenario, tj takvi izazovi koji malo otezavaju prelazak, ali donose dodatnu zabavu i tezinu u igru.
|
ima po 30€ steam key na nekoliko siteova ako netko gleda za proci jefitnije
|
već je izašo nema denuvo,nego nezavršena igra,ne polirana frame drop,trzakanja,glup AI,ruši se,poprčkana na brzinu čekat zakrpe.
|
Citiraj:
Da, navodno puno bugova ima. Čeka se dok se ne patcha do kraja :kafa: |
Super mi je to kak ekipa izbacuje tak bugovite igre van i onda se čeka prvi patch da se te stvari poprave.
Kak nisu znali prije da imaju takve probleme? Bio je demo na kojem sam imao iste, slične probleme i ti problemi su se provukli i na finalnu verziju igre. Kužim ja da to mora izaći van kada je najavljeno i da je već jednom odgađano al onda budi siguran da nemaš tak glupe bugove |
piknut za 22€ preko eneba sajta :) taman pred godisnji pa se gustam malo
|
Tnx za info, same! Jos sam ubo neke stvari iz wishliste, bilo bi steta da propadne cashback
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:44. |