![]() |
MSN/ICQ Sign-Out problem SOLVED!
Ako ste imali problema da vas MSN ili ICQ neprestano Sign-out-a, našao sam lijek za to i nemožete vjerovati kako sam sretan jer nemoram reinstalirati OS zbog toga! Weeeeeeee :clap:
Problem je kod mene bio u programu BitComet 0.60, dakle izbrisite program (Uninstall), nabavite si ver. 0.59 ako vam je program potreban. Sljedeći postupak sam ja koristio jer imam ukljucen firewall i od windowsa. Tako da ako ga nemate ukljucenog necete ovo trebati raditi (valjda)... Nakon uninstalla se disconnectajte sa neta, otvorite Properties od konekcije preko koje se spajate i odite na Advanced, tamo odaberite settings, pa exceptions, nađite BitComet i izbrisite ga s liste. Odaberite Advanced i settings na konekciju na kojoj vam je kvaćica tj. na onu na kojoj vam je firewall od windoza ukljucen, i pod services uklonite sve od BitCometa, ukljucujuci one koje nemaju kvacice. :burn: :burn: EDIT: Tek nakon sto ste to napravili restartajte komp, osim ako vas ne trazi za restart prije toga. I kada restartate komp mozete instalirati ovu 0.59v ako trebate... Have a nice day! :beer: |
neznam koliko ce ti to pomoc
ja neman instaliran bitcomet niti opce koristim torrent mrezu pa mi icq izgubi vezu sa serverom nekoliko puta dnevno |
Meni samo nekad MSN izbaci i onda se po sata ne mogu spojit. Al to je rijetko (al zivcira...dogodilo mi se to par puta i bash onda kad mi najvise treba MSN)... ICQ nema problema...
|
Od jucer me MSN samo jednom sign-outao, kada sam se ulogirao pisalo je da je dosla nova verzija koju sam i instalirao, od tada je sve ok. Jos ljudi je imalo problema takve kombinacije (MSN + BITCOMET 0.60), neznam koji je razlog da se međusobno kolju ali vjerujem da ima veze sa onim servisima...
EDIT: A sta se tice ICQ-a pfffff, to je reklamno komercijalno besplatno extras smeče. Kila reklama, bugova ima da je nadmasio Win XP alfa verziju :clap: ili jednostavnije pojašnjeno: Program je za qrac :rambo: . On mi radi po starom, dakle iskopca me nekoliko puta na dan. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:38. |