![]() |
HARD DISK - pomoć!!
Evo izgleda da ću morati mjenjati hard pa ak možete da me malo upoznate s tim stvarčicama. Koja je razlika između SATA i SATA II DISKOVA?
Moja matična podržava SATA a za SATA II ne znam. Da li je to možda isti način spajanja pa je razlika samo u brzini ili kak? I dajte mi predložite neki kvalitetan hard od 120-200 Gb ali da nije Maxtor jer osobno mislim da su za k****. Nek je ispod 800kn (što povoljnije). Eto molim vas da mi pomognete jer nisam baš upućen u te stvari. |
Re: HARD DISK - pomoć!!
Citiraj:
Prijedlog za disk: Hitachi 160GB SATA II - 653 kn (Bing) Samsung 120GB SATA - 671 kn (Telebit) Seagate 200GB SATA - 798 Kn (Bing) |
Da, za Seagate sam da je dosta kvalitetan proizvođač. Malo sam pregledavao po forumima pa sam vidio da ljudi imaju dosta dobra iskustva sa Western Digitalom. Kaj ti misliš o njemu?
|
A čuj ak ljudi vele (iz osobnog iskustva) da je Western Digital dobar, onda valjda je. Ja osobno nikad nisam posjedoval WD-a, tak da nemrem reći kakvi su ti diskovi. Uglavnom koji god disk kupiš, od ovih tu spominjanih, ne buš fulal.
|
OK ionak to nebum još sad kupoval ali uskoro pa bum onda uzel nešto od toga.
Thenks! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:47. |