![]() |
kako instalirati windows 10
Dakle uzeo sam HP EliteDesk 705 G1 Desktop računalo,stavio novi disk i kako da pokrenem sad instalaciju windowsa 10 na njemu,kao računalo ima orginal windows na matičnoj ploči pa da mi netko objasni,nemam nikakav ključ nigdje u postavkama za aktivaciju niti ikakvu šifru ili pasword,mislio sam da se oni pokrenu automatski ali ništa
|
Može imati ključ a ne cijele Windowse, po starosti izgleda rabljeno pa su već vjerojatno već neki i bili aktivirani.
Pripremi USB stick sa instalaciju, pokreni, kad te pita za ključ preskoči ("nemam ključ") i kad se prvi put spoji na internet vjerojatno će obnoviti aktivaciju. |
Stavi nazad disk s kojim je došao komp i provjeri dal je aktiviran.
Ako je sedmica na originalnom disku i ako je aktivirana skini W10 i napravi upgrade, desetka će biti automatski aktivirana. Ako je desetka na originalnom disku i ako pod aktivacijom piše "digital licence" onda možeš stavit drugi disk, instalirat desetku i bit će aktivirana. |
Citiraj:
|
Je li ti automatski aktiviralo Windowse ili ne?
|
NE, sa cd-a sam stavio win 10 mislim da u njemu nije njegov orginalni disk
|
Pokreni troubleshooting u postavkama za aktivaciju u preko HWID-a se buju aktivirale Windoze
|
Nego robi, jesi se spojio na internete prije aktivacije? :D
|
Nemojte se truditi, poslao sam mu PM sa uputama koje se nesmiju tu spominjati, niti zahvalio niti odgovorio.
Hopeless case :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:03. |