![]() |
Staking kriptovaluta
Otvaram temu cisto ako se bude dalje raspravljalo oko coinova, tokena i platformi za stake
Uglavnom zanima me gdje pouzdano stake-ati LINK i DOT, a da nije centralizirana burza poput Binance? Npr stake-am ATOM, OSMO i SCRT na sluzbenom walletu Keplr, GMX na njihovoj stranici preko Metamask i Arbitrum mreze, no gdje preporucujete ova dva? Znaci nije bitan visok APY nego samo da je sto sigurnije i po mogucnosti nativna patforma |
Citiraj:
DOT na nativnoj mreži preko pool opcije koja je otvorena prije nekoliko tjedana. Znači možeš stakeati već od 1 DOT... Imaš čak zgodnu stranicu (zapravo sučelje prema DOT mreži) koja ti može pomoći: https://staking.polkadot.network/ |
pitanje
imam nešto SOL solana i sad mi coinbase svako malo nudi stake 5.30% APY šta to znači ? mali hint, info tnx |
Godisnja kamata, samo vidi da li ima unlock period i koliko da ne bi htio vaditi pare van, a moras cekati da ti vrate
Na privatnim walletima poput phantoma nema, odmah ih dobijes nazad, a i veci apy je |
5 dana je ..
ma ne mislim vadit .. al što točno dobijem sa tih 5,3% ? još sola ili neki novi šit coin ? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dakle, stavim i ne brinem
Neka se oplodi to nesto sitno |
Stavi, nakupi se toga lijepo. Meni je sada preko godinu dana stejkano, lijep iznos kada se sve zbroji. On-chain ćeš dobiti više (oko 7%), ali ti npr. Kraken (a možda i Coinbase) isplate SOL odmah bez čekanja. Što je dobro kada želiš odmah prodati ili prebaciti negdje drugdje.
|
bacio, pa čemo vidjet
mada nemam nešto .. 14 sola samo u tome ostalo držim u btc, eth . i eth mi nudi stake .. al se ne usudim stavit al vuče me radi količine |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:52. |