![]() |
problem sa memorijama i preporuka maticne
1.problem
imam dvije memorije jedna kingmax 512ddr-a(400mhz) druga samsungova 256ddr-a(333mhz) ploca je msi 645 ultra-c... prepoznaje mi samo KINGMAX 512ddr... ali normalno radi na 333mhz jer ga je automatski smanjila... samsung ne prepoznaje 2.mozete mi preporuciti neku maticnu plocu na intel 478 socket i da podrzava PCIe utore... Jer mislim gore staviti XFX 6600DDR2 graficku GEFORCE hvala na pomoci... ps:novi sam ovdje ,pozdrav svima |
478 socket nema PCIe, samo LGA775 i to chipseti od 915 na više (975).
|
Re: problem sa memorijama i preporuka maticne
Citiraj:
1. Jel ti radi taj zamzung na drugoj ploci, mislim dali je ispravan? 2. Imas od Asus-a plocu P4GD1 i P4V800D-X, soc.478 + pci-e podrska i za agp. |
Citiraj:
|
Čovjek je pitao za intel, a ne znam koja njihova 478 ploča ima PCIe.
|
Citiraj:
|
Mislio sam baš na Intel ploče koje oni proizvode, ostalih proizvođača sigurno ima, npr. ti si naveo Asus i to stoji.
|
Citiraj:
|
nisam pitao da proizvodac bude intel nego podrska sa intelove procesore socket 478...
koju bi mi preporucili??? ova samsung memorija mi radi sama... jednostavno kombinacija memorija ne radi... tj radi ovaj kingmax dok samsung ne... |
Citiraj:
|
imaš u optimum racunalima asusovu p4 nešto...neznam kak se točno zove...frend si je juler baš kupio....
|
nasao sam ovu naoptimumu
sta kazete na specifikacije ps: sta znaci 184-pin DIMM sockets ovo mi nije jasno CPU Socket 478 for Intel Pentium 4/Celeron Intel Hyper-Threading Technology ready Supports Intel Prescott CPU Chipset Intel 915PL sta sad ona tu podrzava a sta ne??? pps: ne kuzim se bas u hardwareevo linka |
podrzava sve s.478 procesore i DDR memoriju (ne DDR2)....
zove se: P4GPL-X |
znaci na nju bez beda ide
PCIe XFX 6600DDR2 256mb GDDR-3 GEforce... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:21. |