![]() |
Freezer64Pro ili Scythe Katana SCKTN-1000
Koji biste kuler preporučili?Znači jedan od ta dva
|
Ne znam koliko ti smeta buka, ali ako ti ne smeta onda katana, freezer je malo tisi, al i par stupnjeva hladnije drzi proc.. imas recenziju kulera na 2crowded.com, oba su testirana..
|
Ne zaboravi ni "backplate smrti" kod Scythea... Freezer all the way.
|
nikakve katane niti katanci, vec freezer pro. ;)
|
Sonic Tower + 120 mm vent ;)
Ne znam za Freezer 64 Pro ali imam Freezer 64 i Sonic ga je uvjerljivo nadmašio... :D :beer: |
Koncentrirajte se isključivo na ova dva, bez nekog trećeg. Sonic Tower nismo uvrstili u izbor jer je dosta težak (oko 700 g), a obojica često nosimo kompove pa zato. Osim toga, za njega bi trebo i neki vent što mu poskupljuje cijenu, a ova dva su po 200 kn.
|
Ja bih na tvom mjestu freezer, imam 64 sa stavljenim 92mm ventom, radi ko zmaj:)
|
Citiraj:
Kad je bio Masni kod mene, benchali smo X1800XT, proc je bio San Diego+ Freezer 64 Pro. Meni se jako dopao taj cooler.:) Jedino-DOBRO pogledaj gabarite coolera, da budeš ziher. Ne znam na koju ga ploču stavljaš. Asrock? |
|
Citiraj:
|
Stane sigurno, jer sam vidio da ga neki lik ima na asrock dual ploci, na 3200+, klokan na 2600.
|
|
Citiraj:
@domy_os Moja je revizija 1,04 samo mi nije jasno zasto, recimo, nema kopcice za pci-e graficku,a kupljena je nova,neraspakirana...Svasta... |
Citiraj:
evo nadjoh si na poslu jednog sunona za hladjenje chipseta. on MORA biti ispod 20°c. :smoke: |
Citiraj:
http://img333.imageshack.us/my.php?i...sc011564qa.jpg |
Citiraj:
da vidimo kako ce Asrokica tada disati... ;) |
I meni bi freezer mogao fino sjesti al razmišljam da stavim sonic tower,oću li imat problema s prenošenjem kompa jer često idem na lanove?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
"Backplate smrti" je jer je masnog i BUGovce koštao ploča. ;)
Onaj tko ne zna o čemu se radi, nalijepi backplate kako piše u upustvima i onda jednog dana krene mijenjati proc je na dobrom putu da pošalje matičnu u vječna lovišta... |
Sky videl sam ploču ne moraš mi objašnjavat :D ili bolje :(
samo velim da se ta traka lijepo odljepi samo s jedne strane i naljepi na H nosač a onaj dio koji ide na ploču se ne dira tako da se može skinut. |
vidjet ćemo još il freezer64pro ili sonic tower,u svakom slučaju trebat će bazu ispolirat
|
Joj, pa kad negdje nosite komp nećete skakati s kučištem...:rolleyes:
|
Kako znas da nece skakati;)
@Rainmaker-Lihto: onda si uzmi Sonica, malo ce te skuplje doci, ali ces imati odlicni hladenje. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:50. |