![]() |
Spider-Man Remastered
stiže na PC
|
Dolazi i Miles Morales.
|
izašo i več riješen.
ma kakvi nisam uopće probao nit downlodao,jednog dana. |
Citiraj:
Ako si već odigrao...bome si brz. Po DF-u ispada da igra traži opaki CPU zbog dekompresije tekstura tj grafike, ali valjda je to samo kod uključenog RT-a. |
fantastična igra
|
Eto meni dosta zabavna :D
Ali bome, kako kažzu ryzen 3600 ne ide ispod 80%. |
Iako nisam fan Marvela, nedavno sam odigrao spidermana remastered na ps5....ne sjećam se kada sam se toliko zabavio, izvrsna igra, preporuka svima!
|
Citiraj:
Samo mi nije jasno kako je onda igra radila normalno na PS4 koji ima očajan CPU. A igra ko igra mi je za ovo malo što sam igrao odlična. Humor je tu, grafika je predivna i na mojoj kanti ide u dosta stabilnih 60 FPS-a, tu i tamo grune odjednom na 45, ali to će pretpostavljam ispraviti pečevima. Igram sa X1 gamepadom jer mi je puno prirodnije od tastatura/pacov kombinacije. Vidim da im je uzor bio Batman, ali mi je Batman ipak nekako igriviji, fluidnije se upravlja likom, pogotovo u borbi. |
Igrao sam ovo na PS4 i ok mi je bila igra. Ali igrao sam običnu verziju. Bez dlc-a.
Pitanje: može li se igrati dlc misija bez da prethodno moraš proći cijelu igru? Ako ne, može li se save game share-ati, pa kad završite main game, da mi netko uploada save. Verzija iz videoteke. Nemo'š dvaput kupovat istu igru:) |
Citiraj:
|
|
Znači DLSS primjetno bolji od FSR 2.0 na kojem treba raditi i dalje.
|
Ipak se radi o šrot firmi koja nema napredne AI mogućnosti skaliranja i zasebne dijelove GPU jezgre za procesiranje svih ovih čuda tehnike ...
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
Port i optimizacija, dovoljno rečeno. :D |
Ovo gore su bile grafe, a evo danas izaščo i za procesore: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:49. |