![]() |
WLAN pitanje
Iman ruet sto san dobija od T com-a samsung se515 i tija bi sad kupi WLAN karticu tako da ne moram provlacit kabel priko kuce svaki put kad se ocu spojit na net ...
Bili mi neko moga preporucit dobru karticu da ne idem sam i na kraju kupin neki govno :rolleyes: |
nije samsung vec je siemens :D !
karticu pogledaj jel ima sta od d-linka, al zica je majka, wiralles kos siemensa dosta zna zezazt o cem svjedoce i mnogi na ovom forumu. Ja imam se555 i uznjega sam dobi wiralles adapter 108 al ga nekoristim jer mi je router odmah do kompa pa nemam potrebe. S laptopom se spajam preko asusove pcmca kartice i radi ok. Mislim da se vec spikalo o tom sto trazis tu na forumu pogledaj malo stare postove. :beer: |
linksys-ova kartica ili d-link....asus se meni odspaja, kao i canyon....
jedino taj siemens gigaset usb adapter radi dobro... ali ja bi ti preporucio zicu....vjeruj mi... |
nicko_029 ima problema s canyon, meni ona radi savrseno.
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=10063 Mrežna kartica wireless CANYON, WF-511, bežicna mreža 54 Mbps, PCI cijena od 160 kn, nije puno, ima vanjsku antenu, dobro radi... |
Probat cu sa tom CANYON, WF-511 posto san malo ogranicen sa parama :D
a sta se tice kabela dsl mi i ovako i onako ne radi kako bi treba, naime brzina uploada mi je 6 puta sporija nago sta bi mi trebala bit :confused: zva san sluzbu i rekli su mi da su mi pojacali signal i opet nista, isto 6 puta sporije :fuming: |
nazivna brzina nije realna brzina. koliki ti je upload?
|
@reboot
da, to je ta kartica...istu sam kupio...i odspaja mi se svakih pol sata.... |
znam da nazivna brzina nije realna brzina, ali dok mi prijatelju ide 12 do 13 kbps upload brzine meni ide 2 kbps :confused: ...
dsl iman od 6. miseca, prije je sve radilo a evo nekih misec dana iman ovaj problem:fuming: |
Citiraj:
Probaj sa 3.0.1.0 driverima, koji meni rade najbolje;) |
i to sam skuzio!!!
budem probao s tim driverima, dok i ako uspjem osposobit router.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:35. |