![]() |
Pitanja o AMD CPU/GPU-ovima
Hej! Prije sam stvarno pratio hardver računala, ali sam bio previše zauzet svojim učenjem. Imam nekoliko pitanja o AMD CPU/GPU-ovima jer sam zainteresiran za potencijalno prebacivanje cijelog sustava s Intel/NVIDIA na sve AMD! Ako je netko voljan odgovoriti na ova pitanja i pomoći mi u informiranom odabiru, bilo bi super!
Uređujem videozapise i pokušavam streamati, pa me zanima 8-jezgreni CPU, bi li Ryzen bio dobar za ovo? Kada AMD izdaje svoje nove CPU-e i ima li očekivanih performansi? Kakvi su trenutni AMD CPU-ovi u usporedbi s Intelovim najnovijim izdanjem? Jesu li AMD GPU-ovi uopće vrijedni toga? IIRC Čuo sam da cinema hd je serija 500 imala malo bolje performanse u odnosu na seriju 400, osim ako ne idete s nečim poput Vega 64. Hvala vam! |
Ulet ti je svjetski. Fakat. Aj prvo napisi sto imas sad jer nitko od nas nema carobnu kuglu da citamo misli + razloge zasto zelis sad to mijenjat i sto mislis da ces time dobiti?
|
Ovo smrdi na bota
|
Ma bot vraga.
Ugl rekao bi netko ko ne prati HW, a želi novi komp. I sada ispada da svi tu kenjamo, a nitko mu nije odgovorio. :D Mene samo strah još jednog starslypha... |
Bot je - google translate, lokacija paris...
|
A zašto ne spama nego postavlja kolko tolko inteligentna pitanja?
Koji mu je vrag? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:52. |