![]() |
Ne da mi instalirati svježe Windowse
Kupio sam novi laptop s predinstaliranim Windows 10, ali sam ih odlučio instalirati svježe zato što imam retail ključ. (procesor - Intel, 11. generacija)
Imam bootabilni USB i kada pokrenem instalaciju, prvo mi touchpad ne radi pa moram korake dalje raditi s tipkovnicom. A kada dođem do dijela gdje bi se trebao vidjeti SSD, nema ga nigdje i dolazi mi da upravljački pogon nije vidljiv i da bih trebao instalirati drivere. Sve sam ažurirao, ali se ovo pojavljuje i dalje. Čak sam probao skinuti Windows 11, ali mi se ista stvar događa pri pokušaju instalacije. Molim vas za pomoć jer ludim. |
Citiraj:
skini drivere na stranici od laptopa od intel rst (rapid storage device?) i stavi ih na stick od windowsa bilo di i raspakiraj ih ako su kompresirani. Onda na tom djelu di treba disk odabrat stavi ono load driver i izaberi to što si skinuo. Kad učita drivere skužit će i disk. Laptop ti je prenov i još nema u windows instalaciji drivera ni za touchpad (skinut će windowsi sami kad ih prvi put pokreneš ko i sve druge drivere ako imaju internet konekciju, ili ih možeš ručno nakon što instaliraš windowse)ni za storage controller, vjerovatno će dodat kroz koju verziju instalacije, do onda se ovako snađi... |
Citiraj:
https://i.imgur.com/DhfMFrz.jpg |
Citiraj:
Uspio sam! Baš sam se izmučio. Bitno da mi je sada sve ok :amen: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:38. |