![]() |
ISDN problemi
Imam problemcic sa digitalnim pristupom NT-u.
Telefoni rade super, mogu preko modema na internet, medjutim Lintetest nikako da prodje. Nabavio sam NT na akciji za 1kn. Kupio sam Asusov adapter u HGspotu za cca 300kn. Kad pokrenem linetest pojavi se "error 3301" i "eror level 1". Ima li netko ideju sto bi moglo pomoci? Podesenja NT-a: 1) defaultna aktivnost potrova (sve je ukljuceno) 2) dipswitch-evi su podeseni na [on][on][off][off] |
1 privitaka
Idi se zaliti na Helldesk, kazi da su sve to vrazje naprave, da ti to nista ne razumijes i trazi da ti posalju servisera...
prokleti HT, viva la revolucion... :rambo: :rambo: :rambo: |
Meni ista ta konfiguracija daje dobre rezultate, međutim, čuo sam da su ovi NT-ovi koje smo dobili skloni kvarenju.
|
Citiraj:
|
Vraga neću vjerovati. Pričao mi je frend iz HT-a kako su slagali ove konfiguracije "Mama kupi mi kompjuter za Božić". Samo šta ih nisu lopatom istovarivali iz kamiona. Pa onda milijun reklamacija. Nije ništa čudo, od koga je.
|
Citiraj:
|
E, da, taman za surfat Internetom.
|
Citiraj:
|
Ma znala je u originalu dolazit neispravna, a na reklamaciju bijednih ljudi odgovarali su s: "Pa nama je radila". Kao, testirali su ga. Kakva glupost.
|
Citiraj:
|
To su ti racunala za one ljude koji neznaju nista o tome.... da smo i jedni od onih koji neznaju mnogo i mi bi isli u HT po komp... ili mozda ne???
Lako je njima kad imaju monopol i novaca za reklamu ko nijedna druga firma... tako bi i bilo tko od nas prodavao kante pod super racunala..:rolleyes: Sa druge strane " vise racunala u hrvatskim domovima je dobra stvar":clap: |
Citiraj:
staviš malo na vagu, i konkurenciju, pa tek onda ideš kupit, i povisit prosjek rvatske u internautima (sada oko 30%) A sa druge strane, više kompova od HT-a, više posla servisima, i ljudima željnim fuša!!! :D :D :D |
Sredio problem. Ispostavio se da BRAND NEW patch kabel iz HGSpota nije bas radio kako treba.
|
Zivio nam HG Spot... kod njih se osjecate ko pravi kupac.:burn:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:33. |