![]() |
Grafička- U alu foliji???
Kupio grafičku rx470 na njuškalu. Čovjek poslao, ali upakirao je u aluminijsku foliju. Folija je sa jedne strane obložena najlonom, ali bilo je zamotano svakako.
Spojim, i ne radi. Pokušao na više matičnih. Svagdje isto. Čovjek kaže da uredno radila kad ju je izvadio iz kompa. Odmah pristao na povrat, i mislim da je skroz fer. Je li moguće da dobila kakav spoj preko folije? Kondenzatori zadržavaju napon. |
Sve je moguće.
Pošto je aluminij dobar vodić elektriciteta, svašta je moguće. Isto je tako moguće da je grafička po putu padala, da je došla neispravna itd. |
upravo ju je izvukao iz "rerne" da ju spasi i poslao novom vlasniku...APP metoda. :lol2:
edit - dok je tip ugasio komp, i izvadio grafu te zamotao u foliju, svi naponi su se trebali vratit na 0. |
Može biti svašta. Kutija nije imala vidljivih oštećenja.
Bez puno kompliciranja je pristao na povrat. Pričekat ćemo da vidimo kako će se realizirati povrat. Kako mogu znati je li se pekla u rerni? |
još miriše. :D
|
Citiraj:
ako je pristao na povrat onda mu je vrati. |
Ako je lik bio toliko inteliblentan da komad elektronike zamota u aluminijsku foliju, tko zna što je sve drugo radio s tom karticom. Ne znam želim li uopće znati :D
|
Na kuhinjskom stolu je potrošio salamu iz folije, pa da se ne baci, zamotao grafulju u nju... :)
svašta. |
Grafa je bila neispravna čini mi se, čisto sumnjam da bi se pokvarila u tih nekoliko dana transporta.
Ovo sa folijom teško da je uzork, ispravne grafičke kartice su sposobne radit u ''naj gorim mogućim uvjetima'' godinama bez prestanka. |
Ako se dobro sjećam imao sam dvije situacije u doba s775, prodajem ploču(p34-ds4), ugasim pc i odnesem čovjeku, nakon par sati javlja da ne radi. Vraćam novce i bacam ploču. Isto mi se desilo sa nekakvom AM2 pločom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:57. |