![]() |
vodeno hladjenje, Dr. Ice vodeni blokovi
|
Lipo to izgleda ali hladi li kao što i izgleda??? Imaš li kakve testove i di možeš nabaviti ove blokove???
|
da, i cijene su sigurno isto lijepe ali ne hlade :D :D :D
|
Citiraj:
prodavati ne znam, mozete ga pitati. Koliko znam hlade odlicno, ali vise detalja cete cuti od njega; trebao bi doci na forum uskoro. |
blokovi super izgledaju:beer: :beer:
|
Citiraj:
|
Hm, hm. Zanimljivo!
|
evo, poslao sam mu mejl ali jos uvijek cekam odgovor. a otkud je on? tip od nikud izleti sa tako dobrim blokovima, ne vjerujem...RAK ce po*izdit! :D :D :D
|
Zašto. Ako tip ima nešto bolje i jeftinije od mene, kupiti ću od njega a neći se zamarati sa izradom svojih.
Još uvjek vjerujem u svoju strukturu i cijenu. |
Citiraj:
valjda zato sto si ih nahvalio:beer: |
Citiraj:
vrijeme u kontaktu sa njim, a oni koji su pratili hr.comp.hardware i hr.misc.binaries, mogli su vidjeti par slika prije nekoliko mjeseci... kao sto Rak veli, nema razloga za pizdjenje, njihovi blokovi se dosta razlikuju. uostalom u hr se izradom blokova ozbiljnije bavi sve skupa cetvoro ljudi... tesko da si mogu biti neka konkurencija. |
Citiraj:
Pozdrav tebi i svima na forumu. Ovo mi je prvo javljanje na forumu pa jos malo cackam po opcijama, valjda cu uspjeti nekaj poslati :confused: |
Citiraj:
ajd napisi neke pojedinosti o svojim blokovima temparature,izradu...:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
ali me jako zanima:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pitao sam ga, 400kn sa holderom. jeftinjaka! ali samo za Slot A :D :D: D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
socket socket, sorry, umijesah slot 1 u pricu kad sam ti slao mejl....a raku: tako ti nas tjeras da citamo tvoje postove? s Al-om? :D :D :D
|
Citiraj:
|
a dobro, protiv toga ne mogu! ziva istina... :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ak je za P4 napravil kao socket A drzac, sraf sistem, onda zaboravi. A drugo nisi rekel koji blok :D A i kaj ce ti kad ih vec imas vodeno? |
Citiraj:
BTW istina je za sraf sistem :mad: Nemas u planu izradu p4 blokova? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:29. |