![]() |
Facebook reklame
Pozdrav.
Zna li netko jel moguće nekako blokirati reklame na facebooku koje se pokreću tokom gledanja videa ili tu nema lijeka? |
Citiraj:
Ako si na androidu instaliraj blokada.org apk sa weba |
F.B. Purity addon. Imam već neko vrijeme, imaš i više opcija od čistog blokiranja reklama
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Zanimljivo,meni ublock blokira reklame na fb videima..firefox
|
Prerano sam se poradovao,ipak ne radi, i dalje mi se ubaci reklama tokom videa.
Nije mi jasno u čem je problem,imam ukupno 3 adblockera ali nijedan ne blokira reklamu u videu. Jel treba nešto od postavki promjenit ili uključit? Da nije možda browser tj Chrome problematičan?. |
Lijepo makni sve osim uBlock Origina dodatka i onda u uBlock opcijama fino uključi Anti-Facebook i općenito napredne mogućnosti blokiranja i filtriranja reklama.:)
|
Citiraj:
|
O kakvim reklamama je točno riječ, one koje su integrirani dio videa, pa krenu u jednom trenu i ne možeš ih preskočiti ili su u pitanju pop-up banneri?
Ove druge bi bilo koji ad-blocker trebal s lakoćom riješiti, ali tko zna kaj točno Facebook mašinerija servira u pozadini. Možeš još eventualno probati inprivate browsing ili incognito mode ili neki drugi preglednik, koji inače ne koristiš, čisto da i taj dio eliminiraš. |
Citiraj:
E baš te što kažeš da su integrirani dio videa i nemožeš ih preskočiti,jedan kolega mi je spomenuo da tu nema lijeka jer su ih to što kažeš integrirali u video. Kolko vidim zbog načina implementacije u video nijedan adblocker na to ne može djelovati. |
Da, ako su integrirane rakleme, onda je to dio novog vala, jer su sve veće online platforme skužile da ljudi uredno blokiraju standardne reklame. Nažalost, zasad nema nekog pametnog rješenja.
|
koristi tko poslovni facebook? kako mogu doći do točne informacije ko mi je sve od ljudi lajkao poslovni facebook page? brojka mi je veća nego kada odem u postavke -> ljudi i druge stranice -> osobe i druge stranice? (kao da mi nije realan odnoj brojki između broja ko je stisnuo lajk : osoba koje mi se prikazuju da su stisnule lajk)
|
i zašto kada netko ubaci moj page u tražilicu me ne može naći? nego samo direktno ako upiše link ili ako ga pozovem kao prijatelja?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije. Vidljivost stranice Stranica je objavljena. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:36. |