![]() |
Test Drive Unlimited: Solar Crown
Evo za sad najava novog TDU
Nadam se da ce zadržati srž TDU ali nekako smuljam iz navedene najave... Steam: https://store.steampowered.com/app/1...d_Solar_Crown/ |
Danas objavljeno da igra izlazi 22.9.2022. i mjesto radnje je Hong Kong. Jako zanimljivo :)
|
|
Bio najavljen 2022, a sad prebacili na 2024.. Čini mi se da će biti dobar :goood:
|
|
Jel samo meni ovo izgleda kao nešto što je trebalo izaći kad i Forza 3, a ne u 2024.
Ovo jako loše izgleda, pogotovo ako se usporedi s aktualnim Forza Horizonom i novim Motorsport koji tek treba izaći. Na stranu što Horizon ima takve gluposti koje su naveli, ali je jako dobra igra. |
Da, Forza je loša sama po sebi, a ovo je lošija verzija Forze.
U čemu je problem da su probali barem izgraditi na TDU2 tricu, samo malo popeglati sitnice i GG, GOTY2023. |
Forza 3 mi je bila odlična. Forza 4 također, ali ovu zadnju se ne mogu natjerati nikako dovršiti, džabe izgleda odlično. Tu i tamo otvorim, ali nemam motivacije igrati dulje od pola sata.
Fale mi stare igre tipa Toca, pa i prva dva Toca Race Drivera prije nego je Codemasters izgubio kompas pa su to preimenovali u Grid i napravili katastrofu. |
Službeni izlazak 12.9.
|
Super, 4g nakon najave...a objava izlaska bez ikakvog gameplay videa. Ma bravo :D
|
Ima Demo na Steamu, ajd baš me zanima na što to liči.
|
|
Ovo je bliže NFS-u nego Forzi. I to poprilično starom NFS-u. Forzi se ne moraju trest gaće :)
|
Ako žele ovim demom privući ljude da igru prednaruče onda su napravili kontra efekt, barem u mojem slučaju. Razočaranje.
|
Meni ovo preloše izgleda... pa kaj su oni radili sve ove godine? Grafika i voznja na razini igre state of decay
|
junk
|
|
|
Bože kakav cringe
|
Izgleda da je igra only-online te serveri trenutno imaju problema, nekakav offline mode bi dobro došao jer igraci nisu baš zadovoljni...
|
Zadnji TDU je bio cringe do jaja, ali je imao super mehanike i u svojoj generaciji je odlično izgledao.
Fokusirao se na online komponentu, a serveri su im bili valjda u DR Kongo. Čini se da ništa nisu naučili. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:54. |