![]() |
Canon IP4300 printer problem
Počeo me zezati Canon IP4300 printer, kada se upali, žuta lampica blinka 5 puta. To je error kod da je glava printera otišla. Kupim novu, stavim ju, greška i error kod su i dalje prisutni.
Isplati li se "popravljati", kako to da ipak nije glava (nije valjda da sam dobio neispravnu glavu?), imate li kakav savjet, barem da glavu nekako provjerim? |
Uči iz mojeg iskustva: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=262079 i kupi novi printer. :)
|
Koliko te je nova glava izašla?
|
Kupio sam već novi, ali me muči moj OKP zašto printer ne radi ni s novom glavom?
Glava me došla oko 25 dolara. Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk |
Si resetirao nakon stavljanja nove glave? I da li je glava oriđiđi canon ili neki kinez?
|
Citiraj:
Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk |
I to je to? Može barem savjet što da napravim s printerom? Bacim ga negdje? Poklonim? Iako nitko ne želi pokvareni printer. Gdje ga uopće baciti?
Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk |
EE otpad
Nitko ti se neće zajebavati sa neispravnim printerima, kad su novi par sto kuna. Evo i kod mene jedan canon MX395 neispravan, ne da mi se niti trošiti vrijeme i pare na dijagnostiku, leti u EE otpad prvom prilikom |
Citiraj:
|
Nažalost, nemam original boju za njega.
Gdje se uopće nalazi EE otpad u ZG? Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Generalno, pogriješio si u startu čim si išao kupovat drugu glavu. Te stvari nisu namjenjene da traju toliko dugo, a i masa drugih stvari može riknut na njemu. Jednostavno se ne isplati zajebavat s time i na koncu ispadne bolje kupit novi printer. Bilo koju elektroničku stvar odneseš u bilo koje reciklažno dvorište. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:50. |