![]() |
Lenovo Z50-70 neradi ako nije utaknuta baterija ?!
Imam Lenovo Z50-70 sa i3 cpu,4gb,GT840M,1TB HDD, stvar je da laptop ako baterija nije umetnuta kad stisnem paljenje upali se ledica na sekundu i automatski ugasi, to je sa originalnim lenovo punjačem.
Ako umetnem bateriju, laptop se pali bez problema i radi sa punjačem i bez njega! Ako za vrijeme dok radi sa baterijom i punjačem izvučem bateriju, laptop se gasi automatski!! Neki prjedlog ? Rastavljen cijeli, ocisceno sve pregledano fizički po ploči, clearan bios sa baterijicom... :beer: |
Puni li se baterija kako treba?
|
Citiraj:
Poz Mile, eo stavio sam da se potpuno i ona isprazni pa javim :chears: p.s.punjač ispitan ravno 20V, i ~287ohma izmedju gnd i "smart pina" što je po specs |
Imas problem na maticnoj negdje u ulaznom krugu napajanja, isti slucaj nedavno na jednom Lenovo G500 i Aceru E1-510, odnio kolegi, nasao gresku, zamjenio par elemenata na obje ploče i otada sve u redu
|
Citiraj:
jel kolega na forumu ili lokalni vidim da si iz vinkovaca (relativno blizu mene) ? p.s. puni se normalno baterija |
nije na forumu,tu je iz VK, i kod mene su se baterije uredno punile, ali su oba palila samo sa napunjenom baterijom, kad nema baterije unutra ili se ispraznila, laptopi mrtvi
|
Ako ima važeću garanciju, nosi ga na reklamaciju.
|
Citiraj:
Z50-70 je 6 godina star model Citiraj:
Imam ga i ja i upravo provjerio. Radi bez baterije normalno na struji, tako da je bug, a ne feature. Cura ima 15" Flex koji koristi isti power adapter i događa joj se da tu i tamo prekine punjenje baterije, tj. vidi kod korištenja da laptop ode u battery mode pa priguši osvjetljenje ekrana, tako da ako imaš drugi power adapter, probaj s njim, ili barem zamijeni kabel koji ide od zida do adaptera za početak da to eliminiraš. S mojim power adapterom joj radi sve ok |
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=u14u1q_GjRg |
Ali meni radi na bateriji
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:56. |