![]() |
par pitanja oko ADSL-a
dakle dobio sam ADSL i sada imam par pitanja;
uzeo sam onaj najslabiji paket sa 512mb uključenih, i piše da je cijena 29kn na mjesec sad pitanja: kada prekoračim tih 512 mb koliko dalje naplaćuje? dali se mogu prebaciti na neki veči paket onaj od 2 ili 5gb? zna li netko neki dobar brojač prometa? |
imas na stranici njihovoj pod maxadsl brojac...dakle 100% po kojem naplacuju...inac eja koristim dumeter...al on laze meni na 20gb bar 2...
dakle ti dobijes 512 i ako rpekoracij jos 255 mb onda placas jos jedan paket od 512 iliti 20 kuna...do tad dakle tih 255dodatnih mb netrebas platiti mozes cak i preko stranice...i pocinej ti vaziti od narednog mjeseca |
jel znaš šta o prebacivanju na drugi paket recimo na onaj od 5gb? |
odes na stranicu njihovu...opet pod korisnike max adsl bal bla bla bla...i promjena paketa...slozis se s ugovorom...i kliknes da:) ili mozes poslat zahtijev...odes tamo i das zahtjev...nazoves ih itd:) ak te zanima jso mogucnosti...javi
|
svaki mjesec moraš dat 100kn bio il nebio....
u to su uračunati 80kn pretplate za dsl i prvi obavezni paket od 512mb.... za svaki dodatni paket od 512mb se naplaćuje dodatnih 20 kn a zaračunava se ne nakon pređenih 256mb paketa.... možeš se prebacit na veći paket.... recimo onaj od 2gb.... onda ti je to 60+80=140kn mjesečno i ako to prekoračiš dodatni paketi idu dalje po 512mb i po 20 kn |
Citiraj:
neznam jesam ja čorav ili koji k.... ali nisam to našao... jel znaš koji je link? |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:36. |