![]() |
Overklokirajuci XP...
Spoio sam L1 mostice na procu sa pastela/tekuce srebro metodom, i otvorio mogucnost da stavim proc na drugaciju frekvenciju.Originalno radi na 12.5x133 (xp2000+) a sada ga mogu SAMO staviti na 10.5x166!!!Zasto???Jel moguce da neki mostici nisu dobro spojeni?Ram nebi trebao bit bed-kingmax333.ploca je gygabite 7vax.
|
Re: Overklokirajuci XP...
Citiraj:
mislim da je i netko prije mozda mjesec i pol pisao o istom problemu s duronom 1300, otkljuco ga je a rucno je mogao mjenjati mnozitelj samo do 12 dok je ploca podrzavala do 16 |
Re: Re: Overklokirajuci XP...
Citiraj:
|
Moja preporuka ti je da opet ponovis postupak otkljucavanja, jer imao sam slican slucaj kad sam prvi puta otkljucao svoj CPU pa je htio radit samo sa 10x mnoziteljem.
|
ma cudno mi je to,mislim da sam dobro obavio job.bah sad cu opet probati pa cu javit.
|
ali sve u svemu deprimirajuce je gledat proc na 30C.
|
Citiraj:
|
probao sam opet.izgleda i obavljeno je profesionalno.ali nece iznad 10.5x!!!
Imam onaj "EasyTune4" od gygabitea ali me ni on ne pušta da mjenjam.mozda neki drugi programcic kad vec nece preko dip swicheva?Jel moze bit da memorija ne pušta? |
da i probao sam voltazu dignut za 10%.ni tako nece radit.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislis?
Probao sam sve zivo,sad ga mogu stavit i na 12.5x133.Kako mu pukne.Ali ful brijem da me memorija zaje... probet cu nabavit novu mem pa cu vidit,ali tek nakon 20 dana smrc... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sh. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:31. |