![]() |
9800 i napon
da li postoji neki tool s kojim bi se 9800 seriji mogao mijenjati napon jezgre i/ili memorije?
jelc? |
Pitaj Black Dragona-mislim da su oni nekaj kemijali sa snižavanjem napona ali im je siroče ispustilo dušu:)
Opet briješ na tihi i hladni komp??? |
kako opet, pa uvijek i svagda :D
smanjio sam taktove na 155/155, ali se đubre svejedno bezveze grije pa reko da se smanji voltaža bilo bi sjajno a kad zatreba poletit sa iljušinom (svakih par mjeseci :o ), lako dignem i napon i frekve kaj sa crnim, da ga pitam na PM ili bu se tu javio? |
Probaj ga PM-at.
|
Re: 9800 i napon
Citiraj:
|
ajmo onda preformulirat pitanje:
koja serija ATI-ca ima sposobnost programski mijenjati voltažu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
:D
jedan jedini chip to dopušta? pretpostavljam da nema agp verzije? |
Citiraj:
|
Citiraj:
ali kaj, za njih nema promjene voltaže? |
Citiraj:
Kakve dvije mege... Za podešavanje napona na 1300 i 1600 pitaj Pinslu ili Tora, oni su ih imali u kompovima. Ja znam iz prve ruke samo za XL i XT. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Tu si pogledaj pa bu ti malo jasnije:) ATI AVIVO Video Converter www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33838774 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa probaj:) Reviewa sa ATI hardwareom (X1xxx/AVIVO) je pun net, kak radi na starijim ATI-cama i Nvidii nisam probao. Tak i tak si na poslu i ništ te ne košta skinuti prog. Navodno radi ok. sa svime. |
ma prog je već skinut, čak dvije verzije :D
budem prek žićbo-a malo detaljnije zagledal...moglo bi dobro doći za sp2006 kad će biti brdo stvari za snimat i kodirati...već 1:3 ubrzanje bi bilo fenomenalno...vidim da neki zbore o 1:10....ludo ako je istinito |
Ja ću probati najvjerovatnije drugi tjedan.
Do sad sam se zezao sa Nero digital formatom i nije loše... |
jel taj nero dolazi u bundle-u sa nero burning rom-om ili je to zaseban prog?
|
Citiraj:
Malo su ga prenatrpali svim živim ali je ok. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |