![]() |
Acer aspire 7741g nema slike na ekranu.
Imam navedeni laptop i pojavio se problem odjednom. Nema slike na ekranu dok ostalo sve radi i cuje se windows u pozadini da je startao. Probao sam i preko hdmi na tv isti problem nista se ne dogada. Samo nekad se pojavi kao neke bjele tockice po cjelom ekranu i nestanu. Svaka pomoc dobro dosla. Hvala
Poslano sa mog M5 Note koristeći Tapatalk |
Treba rastaviti i provjeriti flex kabel LED panela. Možda se samo konektor otpojio?
Isto tako ovisno koji je WIN, probaj na FN+projektor da prebaci sliku na HDMI. Probaj i VGA ako taj model ima.. Ako ništa od navedenog ne radi. Onda bi ja probao sa resetom CMOS-a A ako to ne pomaže, onda bi rekao da je grafa riknula (makar ti modeli imaju i integriranu grafu). Ipak laptop ima 9 godina :chears: |
To je do grafe ...
Vidi li se barem BIOS boot screen ... Možeš li u bios ??? |
Nista se ne vidi ali kako sam rekao cuje se zvuk da je windows startao. Da star je vec 9 godina ali nije puno koristen. Windows je 10. Nebi trebalo biti problem izvuci slike i video sa njega ako je otisla graficka?
Poslano sa mog M5 Note koristeći Tapatalk Citiraj:
Što se tiče backupa, izvadiš disk van i spojiš ga najnormalnije na računalo ili ga možeš pretvoriti u eksterni disk. |
Citiraj:
Izgleda da je graficka otisla. Nosio sam ga u jedan pc servis. Hvala svima. Bacam se u potragu za novim.
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:26. |