![]() |
EloTouch 1519L (E114849) - crko touch
Pozdrav
Imam ovaj monitor: EloTouch 1519L (E114849) i na njemu je (čini mi se) crko touch. Probao sam kalibrirati i još svašta nešto - ali nula bodova. Kada touch radi onda duž cijele visine ekrana sa lijeve strane, nekih 3 cm, ne prima nikakav input. I kad ga idem kalibrirati skroz se zblesa. Isprobao na više kompova, i svugdje isti problem. Da li netko zna neki servis koji popravlja te monitore? Po mogućnosti u Istri (Pula). Hvala |
Msan ih prodaje, pitqj ih za servis. Ali mi nismo nikad servisirali tako da nisam siguran da to rade, kad krepa novi i to je to.
|
Probaj ga dobro očistiti po rubovima, uzmi čačkalice i lagano po rubu idi i probaj izvaditi prljavštinu.
Kalibracija ti u ovakvim slučajevima nema nikakvog efekta |
Isti model imao, sa istim problemom. Nažalost, morao kupiti drugi. Garancija je bila godinu dana na njega, odradio 2 i pol, te završio na otpisu.
|
Probati ću nazvati Msan pa da vidimo šta kažu.
Meni je on odradio svojih 6 godina, tako da, nije mi ga žao jer se isplatio. Ali mrzim bacati stvari pa bih ga htio srediti i prodati ako se to isplati. Ako je neisplativa investicija onda ću ga prodati za siću kao "monitor bez toucha" ... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:33. |