![]() |
ADSL - Koji modem?
Koji modem da uzmem? Znam da je tema već načeta u više threadova, ali pojavili su se i neki novi uređaji, stoga pucajte! :D
Ili da sam kupim svoga (jel se može to)? |
Svakako mrezni.
Sada ti daju modem od Elcona,modem ti je ujedno router. |
Zyxel 660 combo je dobio moj frend nedavno, možeš ga kopčat na ethernet, a možeš prek usb-a sa driverima. Meni djeluje sasvim solidno, softver mu ima dosta opcija, nije ga teško stavit u router mod.
|
Imam Elcona, dosta se grije, nakon 72-96 sati neprekidnog rada mu treba cca sat vremena odmora.
jedna stvar relativno nevezana za temu:kak držite t-com firewall, na kojoj razini? da ga ugasim? |
Ja i fw i antivirus/antispam filter držim na preporučenoj. Sve što sadrži virus on automatski briše i to ne dobivaš već samo obavijest da je našao virus, većinu ostalih stvari ti označi sa spam. Štose tiče fw-a nemam problema sa downloadom ili igranjem na netu.
|
Ja sam firewall iskljucio posto mi je frend bio pilio da mu ping skace. Kada sam iskljucio taj fir nije vise davio. Dali je problem bio u firu ili njegovoj vezi nakraju nemam blage...
|
Ne znam, ja sam normalno igrao na Battlenet-u, igrao sam i sa frendom 2 na 2 koji isto ima uključen fw na preporučenoj razini zaštite.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Postavi ga okomito,meni se također grijao kad je ležao pljoštimice. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:24. |