![]() |
Sapphire X1800XT OC Bios
http://www.techpowerup.com/downloads/111
Novi službeni bios za Safirke X1800xt, diže ih na 700/1600!!! |
Re: Sapphire X1800XT OC Bios
Citiraj:
Ali budući da nam je forum pun tih grafi-nisam mislio da baš nekog zanima.:D Ono kaj je zanimljivije je to da se (neke) XL mogu flashati sa XT BIOS-om. To je već bolji posao-grafa ispod 3000 na taktove XT. Makar-veći je gušt clockati.:) |
Pa da, kuži sretnika koji kupi x1800xl i onda joj priljepi ovaj "XT-PE" bios!
Takva grafa stvarno vrijedi svoje novce!!! |
Citiraj:
Osim toga-tak i tak na defaultu odere GT:p Koja je bdw-skuplja:D |
Već čitam Lihtine misli. :D
|
Citiraj:
Kad se malo sprijatelji sa konfom bit će malo drugačija spika. Ako bekne nekaj za XL-lako mu pošaljem testove rađene na 2400 proc, 200 mema, XL. Na DFI.:D Ili neka je da Srkyu da mu je zbencha.. |
pozdrav dečki kad več pričate o x1800xl,
probao sam malo klokat ali u ATITOOL kad stisnem bilo FIND MAX CORE ili FIND MAX MEM počnu padati MHz ZAKAJ. POMAGAJTE........ |
Jesi skinuo najnoviji ATITool?
|
ati tool ne radi baš bog zna kaj dobro sa x1000 serijom
koristi najnoviji riva tuner kaj se tiče fleshanja onim OC biosom-om neki su probali pa im baš ne radi kak spada ja bih bio oprezan a XL-ke mislim da ne bi bilo pametno fleshat XL radi na 1,1 V a XT u 2d na 1,3 a u 3d na 1,4 V mislim da te visoke voltaže mogu sjebat XL-ku |
Citiraj:
Clockaj malo po malo i vrti igre i bencheve da vidiš koliko je stabilno. |
Citiraj:
Vi bolesni ljudi :D :beer: |
OT.
Dal se isplati uzeti X1600 nasprem neke X800 ili nešto tako, uglavnom da su do 1600kn(može kakvih 100kn gore!)? Hvala! |
Citiraj:
hehhe,ma evo matična sutra stiže pa ću se konačno sprijateljit s kompom:D nego ovo je super s biosom al sumljam da može XL to podnijet ono probo sam svoju klockat ono ide al treba stavit svakako zalmana vf700alcu led jel ovo hlađenje je smeće ono malo su glupo napravili što je ispuh točno na onim pasivcima a ti pasivci nisi memorija nego nešto drugo u biti dosta se grije,kontam da bi jedino stavljao taj bios ak je 100% da se nemože ništa sjebat a da mi se sjebe nešto zbog 5framova više mi se sigurno ne isplati,jer nema potrebe klokat grafičke poput x1800xl ili 7800GT jedino može fear štekat na full detaljima sa 4aa i 16af na 1280*1024 al u multiplayeru nešteka!kad je igra totalno neoptimizitana a nije baš nešto |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gledao sam im cijene X1600 i X800 i vidio sam da su u istom rangu, a sad po performansama neznam?
|
nemoj sad još ništ kupovat
ati je opako snizio cijene x1600 i x1300 tako da bi morale pojefitiniti konkretno osim toga ako je naš dobri dragi valich u pravu nove verzije x1600 će imat 256-bitni memorijski kontroler |
Baš sam čekao oće li netko spomenit.
Nego, sumnajm da će se naši dileri isprsit skidanjem cijena, jer su nabavili po većoj... |
Moja x1800xt dolazi danas :D , al ne pada mi napamet da ju flasham...dobra je i serijska.... :)
A kako se uopće flasha grafa ?? :confused: ...jel to ima nekakav program kao za flashanje biosa ili ??? |
|
:D :D :rambo:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
naravno naš dragi dobri theo valich je napisao pak elementarnu glupost
u press releasu piše da X1600 ima 256-bitni ring bus kontroler što se odnosi na interni kontroler dok memorijska sabirnica dakle ostaje 128-bitne x1800 ima 512-bitni interni odnos 256-bitnu memrorijsku sabirnicu ajde barem su cijene niže što bis e trebalo osjetiti i pri nama |
1600 je šljuka od grafe. Neisplativo po bilo čijoj računici.
|
Citiraj:
x1600XT po cijeni od 180 dolara i nije tolko loš jasno ne ulazim kolko će koštati kod nas |
Citiraj:
|
Citiraj:
performanse nisu bajne to je živa istina ali ak je dovoljno jeftino plus avivo i xcode te kvaliteta slike po meni treba gledat i tu dimenziju |
Re: Re: Sapphire X1800XT OC Bios
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:49. |