![]() |
Sta kupiti ?
vrlo jednostavno pitanje :
sta je najbolje kupiti do 1600 kn a da je provjerno da dobro radi po mogucnosti da se javi ekipa koja ima takve grafe i da govore iz vlastitog iskustva naravno AGP hvala |
mozda ? :
GECUBE X800GTO, AGP8X, 128 MB DDR 128 bit, VGA + DVI + TV-out, VPU: 400 MHz, mem.clock: 700 MHz |
moj prijedlog je da se strpis malo i skupis para za novu mbo pa da si uzmes pci-x graficku
|
Ciljaj na ovo što si naveo ili X800pro.
Mozes uzet u obzir polovnu 6800GT.;) |
Nemoj definitivno uzimat karticu sa 128bit i sa 128mb rama uzmi nešto jače
|
u j..... nisam ni vidio da je 128bit :D
drugi izbor mi je ova : VGA AGP SAPPHIRE ATI RADEON X800GT, 256MB DDR3, DVI, TV |
Stvarno nema ništa pametno za kupit zs te novce možda bi ti bilo pametno preći na pci ekspress ono ak možeš ak ne probaj naći karticu sa 12 pipeline i da ima 256mb rama možda neki 6800 ili polovnu 6800GT sa 256mb.Znači gledaj da uzmeš karticu sa 256mb 256 bit i najmanje 12 pipeline,nadam se da sam ti barem nekako pomogao
|
jesi thnx , al ne namjeravam vise 6800
|
Citiraj:
|
nemam poima :D , samo planiram . ma nije to zapravo losa grafa toliko
nego daj mi reci jel ona tvoja bila pci-e ili agp ako je agp bila , koliko ti je trebalo para za prelazak na 939 ja si mozda planiram uzet onu plocu od MSI-a sta podrzava a64 754sckt a ima pci-e . al bi mi trebalo oko 1000 kn za prelazak . 600kn z aplocu + jos za grafu nesto ako ovu prodam |
bila je agp na via čipsetu 939 al mislim pametnije ti je preći na 939 definitvno al ak već nemoš nije ni ona loša opcija s matičnom i to MSI i onda si fino staviš x800GTO ili tak nešto pa si miran a para mi je trebalo znači prodao sam svoju za nekih 600kn a proc je bio 939 pa sam ga samo zamjenio sa veniceom za par stotina kuna
|
ma nemkako nisam za ati ali sta cu drugo .
zako kaj nema 3.0 shadere koji se sve vise koriste |
imaš x1600pro ili xt al to ti ne bi baš preporučio one koriste 3.0
|
ajde ekipo kaj imate x800 familiju agp , javljate se , pomozite covjeku :D
|
Citiraj:
|
Evo ja imam powercolorowu X800 pro, AGP naravno, i prezadovoljan sam.Još je sada cijena jako pala.Kada sam je ja kupio ila je 3300 a sada oko 1600 mislim.
Stavio na nju zalmana i radi na 600/1090.12 pajpi, 256 MB i 256 bit. Razmišljam i ja o prelasku na pci-x ali nema se love. Isto me muči 754 socket.No radje se skupi lova pa se kupi nešto pošteno.Dakle skupljaj još dugo:( nažalost ali uzmi n-force ploču, 939 proc pa grafu za početak ne preskupu, pa opet skupljaj te uzmi mrcinu od grafe. Tak ja namjeravam, dakle, za 3 godine, novi komp:grrr: |
Citiraj:
|
Fakat neznam di sam to vidio, mozda je čak na tržnici bilo. Treba potražiti malo.
Ali grafička je super!:D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:25. |