![]() |
ploce ne radi i gotovo
frendica je gurala i kaj ja znam kaj je radila sa kompom - u jedno sam siguran da je uspjela ugurati sdram u ddr slot i upaliti komp koji je prije radio kako ona kaze i sad vise nista . Kaj sam god pokusao - pise no video na monitoru i mozes se :fuming:
kad se stavi memorija u drugi ddr ploca pisti a kad se opet izvati i kad nema nikakve memorije nis se ne cuje . prijedlozi - ideje |
Citiraj:
: lol2 : premocno! Citiraj:
|
: lol2 :
frendica ti je očito energična kad je to uspjela izvest... |
prakticki nema spasa....
ali probaj sve: izvadi bateriju i clear cmos stavi neku drugu memoriju u ovaj utor koji je kao "ispravan" druga graficka drugi procesor i nakon toga mozes reci ono sto vec znash, a to je da je maticna otisla. |
Daj raku za neke pare da proba popravit :)
|
Uf, by-by mbo...mislim da je to to. Spalila je i memu i ploču.
|
Citiraj:
;) |
reci frendici da ubuduce ne gura stvari sama, nego neka zove za to nekog :clap: ( cita li tko izmedju redaka :D )
|
a ništa bez muške ruke :D
|
Citiraj:
neka proba memu negdje drugdje, možda se nije spalila al matična vrlo vjerojatno. |
Citiraj:
riknula je matična 99,9%, već sam doživio sličan slučaj |
sve radi osim memorije - ostalo je sve pod naponom i radi pic pic , samo mema nema nigdje napona od kontrolera do utora.
Problem je kaj je to industrijska ploca sa isa utorima i soketom 478 pa ako neko ima takvu za prodat - bio bi zahvalan. pitai cu raka kaj se moze za neku lovu popravit. pozdrav i hvala. nadam se da nije i proc skurila i ostalo na ploci . |
Citiraj:
|
Citiraj:
pa poruka ti je duga samo jedan red:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:58. |