![]() |
Kakva je ovo mema
G.Skill 2048MB (2x1GB) Kit (F1-4000USU2-2GBHZ) PC4000, 3-4-4-8 (DDR500)
Isplati ju se zet il ima neki bolji 2x1 GB set i gdje i po kojoj cijeni? |
A za kolko kunica i gdje ces u hr kupit g.skill
|
2440Kn
vranoga1 može nabavit. Pito ga ja. A neam pojma o toj memi... |
Na toj memi je nekakav hynix, ild43 il d5
Al svejedno mislim da je malo previse love za to |
Kaj predlažeš?
Mislim kaj je dobavljivo u RH |
Neznam kaj bi bilo dobro od 1gb a kod nas dobavljivo:smoke:
|
Citiraj:
|
ma ovo ti je super. je da nisu neki posebni chipovi, lai ce sigurno posluziti svrsi, a ni nema potrebe za clockanjem kod tolike kolicine meme
|
ako već uzimaš 2gb kit izvana, ocz platinum eb pc4000 je po meni (naj)bolji izbor.
i jedna i druga mema se daju pristojno clockat (barem 260-270mhz), ali infineon na ocz-u je u stanju raditi na nižim latencijama. na tom gskill hz je samsung uccc, znači 3-4-4 za 250mhz i više. s tim da ovaj samsung nije u stanju raditi na cas2 niti na 200mhz dok infineon je. |
Ma to već prelazi 3000 kuna. Brijem da bum radije tu ubol 1 GB dobre meme kaj bu mi sasvim dovoljno, a razliku potrošil na žene i alkohol.
Vidim imaju u Linksu OCZ PC-4000 Gold VX kit 2x512... Neka bolja ideja? |
Citiraj:
dakle, 500mhz@2.0-2-2-5@3.4V vdimm mislim da ti to ne treba, ako ciljas na visoke taktove, uzmi neku memu sa tccd čipovima za istu lovu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja bi reko da je mislio na nesto sa TCCD cipovima. OCZ Platinum rev2 1.0, Corsair XL pro, Geil ONE TCCD series i slicne. |
OCZ platinum rev2 v1.0 isključivo 1.0 ti je masni spominjao za tccd.
Ima i od PQI nekih DBU mislim da su one s TCCD.Koja je od te tri najbolja što je kvizac naveo? |
Cuj osobno imam XL Pro i ne zalim se:) , ali kad bi mogo mijenjati za revimo rev 2 naravno da bi pristao.
|
ako su isti cipovi i isti pcb ( citaj: brainpower), onda je samo jos stvar koji ces brand odavbrati jer s tccd nemozes puno pogrijesiti
|
Kaj na kraju:
Gold VX il Platinum Rev2 Mislim razlika je 150 Kn |
Citiraj:
@feelgood Uzmi si Rev 2 i nemaš brige. Samo pazi da je verzija 1.0. |
Citiraj:
|
Trebalo bi pisati na naljepnici dal je verzija 1.0 ili 1.1. Najbolje ti je da u Linksu pitaš dal imaju verziju 1.0.
|
Citiraj:
|
I 1.1 idu na 300 mhz,vidio sam na forumima,1.0 vise nema nigdje,ne proizvode se:beer: u linksu ih sigurno nema
|
Ja jučer u Linksu kupio v1.0
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:19. |